Európában 2008-ra csúszhat a Zune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy van akko má
inkább 1 PDA
140 misiért ezt??????? <#levele>#levele><#levele>#levele>
na mennyenek a pélóba.
1 f*sza PDA át már 1 százasért kapsz
inkább 1 PDA
140 misiért ezt??????? <#levele>#levele><#levele>#levele>
na mennyenek a pélóba.
1 f*sza PDA át már 1 százasért kapsz
ott a pont<#eljen>#eljen>
Kell venni egy PDA-t, es akkor azzal mindent meglehet nezni, hallgatni. 10 oras repulo ut alatt megneztem 2 filmet amikor nem ment semmi a repulon, es azon kivul vegigneteztem az utat. Ezekben minden benne van... es van blutuszos fejhalgato, uhogy a kabelekkel sem kell ba##akodni.<#finom>#finom>
C2D E6600, Asus P5B Deluxe, GeForce 7950GT, 1GB 800MHz, 380GB Sok jo ember kis helyen rossz lesz!
lehet, hogy itt olvastam, de tudtátok, hogy a Zune héberül mit jelent? Ba az eleje, és zdmeg a vége. Szvsz LOL 😄
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Feeling LoL!😄
Én inkább vettem egy sokkal több funkcióval bíró lejátszót feleannyiért, és hidd el, sokkal jobb annak a "feelingje", hogy nem dobtam ki feleslegesen több pénzt csak azért, mert beletömik az agyamba, hogy az Ipod milyen überkirály...<#wilting>#wilting>
Én inkább vettem egy sokkal több funkcióval bíró lejátszót feleannyiért, és hidd el, sokkal jobb annak a "feelingje", hogy nem dobtam ki feleslegesen több pénzt csak azért, mert beletömik az agyamba, hogy az Ipod milyen überkirály...<#wilting>#wilting>
ez a faszomkodás olyan fárasztó, mégis ki a halálal kell megegyezni? kész a hrdware, ki kell hozni ajrópában, oszt jónapot. ja, hogy nem lesz hozzá "legálisan letölthetõ zene", amivel jól teletömhetem a zsebüket? mennyenek má!
2008-ra 20 új MP3 player jön ki videolejátszó funkciókkal. A micrisift szeret ráfizetéses dolgokra költeni, csak hogy billi elmomdhassa, ott vannak a piacon. Majd hazudnak valamit, ahogy szoktak az eladásokról (2009-re 3625millió eladott zuneval számolnak a fizetett elemzõk), azt kész.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
akár késik akár nem kijövetel után nem hiszem h lenne rá pénzem... 😛
Of kóz minden késik napokat ami amcsiból jön, de többet szerencsére nem szokott. Pl. 360 vagy a Wii lesz. 😉
Csak videókat is szeretnék rajta nézni. Azért is lett volna jobb a Zune a nagy képernyõjével. 8-)
Tesómét is néha kölcsön kérem hosszabb útra, és tök jó dolog megnézni egy filmet, majd az aksi simán bírja még zenékre is... Baromi jó.
Tesómét is néha kölcsön kérem hosszabb útra, és tök jó dolog megnézni egy filmet, majd az aksi simán bírja még zenékre is... Baromi jó.
az IPodnak már saját kultusza van, amihez nem fogható semelyik mp3 lejátszó sem. Ezért is vesznek sokan Ipodot mert annak megvan a sjaát feelingje..
Vehetsz jobbat is mint az ipod olcsóbban. Nem kötelezõ az ilyen nagy, eredetileg közenincs a mp3 lejátszókhoz cégektõl venni...
Pl a nem ipodokban az fm rádió elég alap dolog.
Pl a nem ipodokban az fm rádió elég alap dolog.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Király... Akkor mégis csak maradok az iPodnál, nagy képernyû is FM rádió ide vagy oda, ennyit már nem akarok várni egy MP3 lejátszóval.
Nem is mondtam, hogy ér annyit, csak azt, hogy annyi lesz inkább az ára 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
még mindig olcsóbbnak tûnik mint az iPod. Ha tudás/ár összehasonlításban még ha jobban is jön ki, akkor sem biztos hogy kellõen fog fogyni, mert az ipodot sem a tudása miatt viszik, hanem mert marketing. Millió egy nagyon jó player van elérhetõ áron, mégis az ipod fogy, mert jó a marketingje. Ha kellõen nagy reklámot tud csinálni a M$-t, akkor lehet hogy betud futni, mert ahogy kiderült, a tudás a népszámára nem minden...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Annyit nem ér...
140-bõl esetleg...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha 40 ezerbõl kijön, én leszek az elsõ, aki ilyet vesz.
Addig meg marad a Meizu M6-om😊
Addig meg marad a Meizu M6-om😊
nem baj