Jövő Halloweenkor jön a Fűrész IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te jó ég,hogy hasonlíthatod össze a hetedikkel!?Azért mert abban is volt egy cihopata 😄 aki elrabolta az emberkéket majd különös kegyetlenséggel kinyírta õket,ettõl még nem lehet össze hasonlítani a kettõt!!!Annak telejesen más története és hangulata,a szituácókról már ne is beszéljek!na de mind1!
Amúgy a hetedik,nagyon zsír film! <#vigyor>#vigyor>
Amúgy a hetedik,nagyon zsír film! <#vigyor>#vigyor>
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
Engem a Hetedik nem igazán fogott meg, de azért nem ócsárolom.
hátmért hogy alkossak vmirõl véleményt ha nem nézem meg? 😛 egyébként nemnéztem volna végig még lehet tetszett is volna elsõ húsz perc még tetszett is.
ez nem ízléskérdés, hogy szar a dramaturgia, hogy értelmetlen dolgokkal van telezsúfolva, aztsem érzem ízléskérdésnek, hogy egyértelmûen koppintás az egész. hetedik azmár vmi. igazi történet igazi színészekkel, igazi rendezõvel. megmondjam milyen filmet lehet egy év alatt megírni és leforgatni? gagyit
ez nem ízléskérdés, hogy szar a dramaturgia, hogy értelmetlen dolgokkal van telezsúfolva, aztsem érzem ízléskérdésnek, hogy egyértelmûen koppintás az egész. hetedik azmár vmi. igazi történet igazi színészekkel, igazi rendezõvel. megmondjam milyen filmet lehet egy év alatt megírni és leforgatni? gagyit
Akkor meg mi a fenének nézted végig????
Mindegy mindenkinek más az ízlése....
Mindegy mindenkinek más az ízlése....
az elsõ része is kritikán aluli gagyi volt, értelmetlen, dramaturgiai bénázásokkal tele, nulla azaz nulla darab eredeti ötlettel.
ezkõ nektek.
ezkõ nektek.
0Speed0!!!
"Mesetrancsír az egész...."
Ebbõl azt veszem ki, hogy te csak az igaz történeten alapuló filmeket nézed meg....
Szerintem jó film, akinek meg nem tetszik az ne nézze, nyilván, aki fikázza az is megnézte, csak azt nem értem hogyha az elõzõ rész nem tetszett, akkor miért nézi/te meg a következõt??!!
Amúgy a fûrész 5 részes, aminek én kifejezetten örülök!<#vigyor3>#vigyor3>
"Mesetrancsír az egész...."
Ebbõl azt veszem ki, hogy te csak az igaz történeten alapuló filmeket nézed meg....
Szerintem jó film, akinek meg nem tetszik az ne nézze, nyilván, aki fikázza az is megnézte, csak azt nem értem hogyha az elõzõ rész nem tetszett, akkor miért nézi/te meg a következõt??!!
Amúgy a fûrész 5 részes, aminek én kifejezetten örülök!<#vigyor3>#vigyor3>
Hány bõrt húznak le még errõl??..hmmm ez akár egy jelenetnek is beillene...<#eplus2>#eplus2>
Mesetrancsír az egész...
Mesetrancsír az egész...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
nem tudom, de attól egy péntek 13 nem lett rosszabb film, mert a következp rész nem olyan jó.
csinálják addig, amíg nekem tetszik a fûrész, sõt tovább is, amíg másoknak tetszik. a kettõt nem érdemes összemosni, hiszen a péntek13 további részei nagyrészt videóra készültek, a moziban alig termeltek bevételt.
viszont a fûrész esetében a nézõk pozitívan reagálnak, minden rész jobban nyitott, mint az elõzõ. amint lesz egy rossz rész a nézõk is el fognak pártolni és így meg is akadályozzák, hogy lerombolják a sorozat, a film hírnevét. ez ilyen egyszerû. ha valami rossz, úgysem nézi meg senki. de az, hogy rossz-e a rajongók döntik el.
csinálják addig, amíg nekem tetszik a fûrész, sõt tovább is, amíg másoknak tetszik. a kettõt nem érdemes összemosni, hiszen a péntek13 további részei nagyrészt videóra készültek, a moziban alig termeltek bevételt.
viszont a fûrész esetében a nézõk pozitívan reagálnak, minden rész jobban nyitott, mint az elõzõ. amint lesz egy rossz rész a nézõk is el fognak pártolni és így meg is akadályozzák, hogy lerombolják a sorozat, a film hírnevét. ez ilyen egyszerû. ha valami rossz, úgysem nézi meg senki. de az, hogy rossz-e a rajongók döntik el.
"Az Avon új arca" - LOL <#vigyor>#vigyor>
Én azt mondom addig csinálják amíg ki tudnak belõle hozni egy jó sztorit!Mert úgy mond "vevõk" lesznk rá! I SAW you <#vigyor1>#vigyor1>
Én azt mondom addig csinálják amíg ki tudnak belõle hozni egy jó sztorit!Mert úgy mond "vevõk" lesznk rá! I SAW you <#vigyor1>#vigyor1>
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
Félre értettél semmi bajom a Péntek 13 sorozattal mivel megvan az elsõ hét része feliratosan és szinkronosan.Ezt a kijelentésemet úgy értettem hogy a fûrész is az igénytelenség útjára fog lépni úgy ahogy a Péntek 13 a 4-ik résszel, elfajlut az egész sorozat és teljes igénytelenségbe fordult.Amit az elsõ három része felépített és horrorá tett, azt a többi részei lerombolták és megtépázták Jason hírnevét.😊)
Én csak egyet mondok nektek. Saw sucks.
nemtom mi a bajod de a péntek 13 az igen is jó, és a jasonx-et és a freddy vs jason-t nem kell odasorolni, a fûrész pedig nagyon is a toppon van.
Ez az ebbõl a szemétbõl nem elég.Készüljenek csak az új részek és sülyedjenek lejebb mint a Péntek 13 sorozat.
gondolom prequel lesz.