Fura hangok hátulról!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nekem nagyapám gépe ad ki fura hangot de nem csak hátulról annak mindene nyikorog XD sztem min. 1 éve nem lett kitakarítva meg cserélve benne semmi :K karbantarva sincs, televan malwareval... cooool... de olyan lassú egy gép hogy azt megjavítani... 800MHz MXes vidikarival, már cserélni kéne... lassan már levélolvasásra sem jó -.-
@
Together we'll fly someday...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
púú
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szóval lehet, hogy csak a táp ventillátorával van a gond, nem a táp belsõ részeivel.
vett egy új jobb tápot és megoldódott a problem, meg kicserélte a ventiket is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
kp_,