Fura hangok hátulról!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
egyél répát, és akkor tucc fütyülni... ;|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Csuhai G
Félreérthetõ ez a topik cím... <#idiota><#idiota><#banplz>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

joebacsi
elasztikus már az ánuszod?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aquir
Nekem meg a régebbi laptop ventillátora ha nagyon rezeg meg nyikorog akkor kicsit felemelem a bal oldalt aztán visszazöttyentem és máris jó <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
neegyé annyi babot 😛P
nekem nagyapám gépe ad ki fura hangot de nem csak hátulról annak mindene nyikorog XD sztem min. 1 éve nem lett kitakarítva meg cserélve benne semmi :K karbantarva sincs, televan malwareval... cooool... de olyan lassú egy gép hogy azt megjavítani... 800MHz MXes vidikarival, már cserélni kéne... lassan már levélolvasásra sem jó -.-

@

Me0w
Lol topic. Elso valaszom az lett volna: "Szolj apadnak hogy ne sipoljon, ha mar hatulrol..." 😄

Together we'll fly someday...

prezi
emésztési problémákra gyanakszom.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sadist
Én elsõre azt hittem, hogy az 5.1-es hátsó hangszórója rosszalkodik :C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Apus
bameg azthittem valami alfarhang topik <#wilting>
púú

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Nekem a régi gépemben a hátsó ventillátor adott ki sipoló hangot, mert megszorult benne valami, és mindig beragadt.
Szóval lehet, hogy csak a táp ventillátorával van a gond, nem a táp belsõ részeivel.
mike0013
tesómnak is ugyanez volt!
vett egy új jobb tápot és megoldódott a problem, meg kicserélte a ventiket is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Czdano
ja 😄DDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RaZoK
hello, takarítsd ki a procit, mert tuti poros, és minden rendben lesz.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

😄 pont erre gondoltam én is

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ProGabe
ITT

amúgy grat a felettébb értelmes címért...^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frosty01
eléggé félreérthetõ a topik címe <#banplz>

practitioner of the forbidden arts of death

Met
rossz, cseréld ki vegyél márkás tápot, a topicot meg zárasd be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rossz
kp_,

Szisztok. Néhány napja a tápom fura hangokat ad ki!!! Olyan erõltetett sípoló hangot. Mi lehet a probléma? PLS segitsetek!