Evidence

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihetetlen, hogy nem vettem észre, hogy kijött. Szeretem az ehhez hasonló játékokat, ez a játék pedig a mûfaja miatt is igen kedves nekem. Még az elején vok, de eddig elég jó! Üde színfolt..

soulhunter
köszönöm felajánlásod,de nem hiszem,h élek vele. nem kivánom nyilvánosságra hozni se a nevem,se a cimem. nameg nem vok bp-i, + dunáninneni se 😄
én sima dunántuli lakos vok 😊
az meg nem letisztázott,h megyeszékhelyen / megyei jogú városban élek-e 😄
😄

de azé még1x köszi

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ryleh
asszem egy haveromnak megvan....már szoltam neki..ha meglsz,akkor visitok..azt valahogy majd eljuttatom😊))(2 cd-s)

soulhunter
bocs,errõl a phoenix-killer-rõl még nem hallottam...
de ha beledöglök is,mexerzem 😊
😄

egyedül a missing fogott meg,épp ezért ez az 1etlen,amire emléxem még haverom gépérõl,amit én nézegettem,h is kell jáccani 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ryleh
In Memorian....ez volt a cime😊)))

http://www.phoenix-killer.info/

Ryleh
de ugyanez vol a felülete...(nekem teccenek ezek a gamék)...de sztem a phoenix is ugyanez😊)

soulhunter
missing

Ryleh
volt egy hasonlo...ugy 3 éve volt...2 cd-s game..a cime már homály de ugyanigy ment..ott egy ujságirocsajt rabolt el a serielkillerke...stb...
ha vkinek beugrik mi a cime,akkor vésse már be ide..thx...(sztem ez annak a folytatása..a phoenix röl utalva)

hi

Nem tudjátok, csak angolul van a játék, vagy van más nyelven is?
BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a vállán lévõ linken láthatod, h milyen sorrendbe kell rányomni a kezekre.. ha ezt megtetted akkor a lábán megmutatja, h mi a szöveg amit alulra kell beírnod.

én a következõnél buktam el 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bowden
végre sikerült elkezdenem a játékot, csak sajna már a "beugró" feladványok közül a 3.-nál elakadtam(ahol a nõ kezén keresztek vannak, a lábán betûk, a vállán pedig számok ami egy linkre mutat).Ha valakinek sikerült már ez picit segíthetne😊

soulhunter
ugyanilyen volt a missing c. játék is... (amit én probáltam,az missing - game of the year edition volt + 2 kiegje)
mivel ugy töltöttem le,nem mertem regelni,neh már azé jöjjenek ki,mer nem legál forrásbol van a játék,és õszintén szolva ebben az országban nemh kapni nem lehet,még nem is hallottak rola 😊
nameg haveromnál láttam,milyen,és jo lenne jáccani vele,de nincs idõm 😞
bár õ azért hagyta abba,mer ugye kapott 1 linket, ami 1 fura oldalra vitte,ahol meg kellett vna találnia vmi nyomot, amit tulképp nem is azon a linken talált meg,hanem ugymond az oldal 1ik legelrejtettebb hivatkozása után 2-3 linkkel 😊 aszitte összetöri a gépet 😄

ugyh elvileg ez is megér 1 probát 😊
szeretjük az ilyen titokzatos nyomozós játékokat 😊

BlackShadow
na hát belenéztem 😊 ilyen elmebeteg játékot még nem láttam.
az egész úgy kezdõdik, hogy regisztrálnod kell magad.. meg kell adnod az e-mail címedet amire a játék során küldenek neked információt (mintha élõben menne a nyomozás) közben kapsz teszteket amiket meg kell fejtened. az egészet felvették, szal igazi emberek szerepelnek benne.
most épp kicsit meg akadtam meg dolgom is van szal abba maradt a nyomozás ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
remélem a játék nem olyan mint a telepítõje.. a dosnak designosabb volt 😊

Apus
kérünk róla véleményt, jónak tûnik.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

BlackShadow
most szedem ^^

bowden
http://www.adventuregamers.com/gameinfo.php?id=839

sweech
miez

bowden
Játszik ezzel valaki?