4
Renaissance
-
#4 egyébként nem ware-fórum :P
"látványvilága miatt sokan a Sin City-hez hasonlítják, itt is a fény-árnyék hatásokkal játszanak."
szarnak a Sin Cityben a fény-árnyék hatásokra,egyszerűen csak ettől lesz még 'coolabb' az egész,hogy fekete-fehér,ott a karakterek viszik a hátán az egészet,itt meg a látvány ész a sztori(persze ez SC-ben is fontos,de inkább csak a végletekig stilizált hatás miatt),szóval csak azt akarom mondani hogy ezt nagyon nem kéne összehasonlítani az SC-vel,annyi bennük a közös hogy fekete-fehérek,de akkor a Casablancával is össze lehetne hozni...
persze ezt ne vedd magadra,írod is hogy hasonlítJÁK,csak azért írtam mert már belefutottam azokba a bizonyos hasonlításokba és nagy baromságnak tartom -
#3 Egyébként lehet tölteni.
Renaissance
Felirat is van hozzá:
Felirat
Ma este megnézem. -
#2 Egy ideje kiszúrtam magamnak én is, fincsinek tűnik. -
#1 Íme egy ígéretesnek tűnő francia(animációs)film. A látványvilága miatt sokan a Sin City-hez hasonlítják, itt is a fény-árnyék hatásokkal játszanak. Színeket felesleges keresni benne, teljes mértékben fekete-fehér.
A történet nagyvonalakban:
Párizs 2054-ben leginkább egy hatalmas labirintusra hasonlít, ahol mindent kamerák figyelnek és rögzítenek. A várost az élet minden területén jelen levő Avalon vállalat uralja. Ilonát, az Avalonnak fontos kísérletet végző, gyönyörű és intelligens tudósnőt elrabolják. Karas, a nyomozást vezető rendőr az emberrablás tisztázatlan körülményeit próbálja felderíteni, miközben rájön, nem ő az egyetlen, aki a nőt keresi.
A trailer megtekinthető itt.