2845
-
#283 :D
:D2 -
#282 Nemigaz!!!:(
Az a lényeg, hogy ennél a cégnél elölehet rendelni, és 06 ho 07-én már kapható lesz náluk...hmmm -
#281 Bocs, elrontottam...:) -
#280 Ez itt nemtom honnan veszi ezt a dátumot..., forditva irják a franciák a dátumot...De ugylegyen!!!:) -
#279 Ma kijött egy PC trailer, vannak benne ujitások, jo lesz...
PC Trailer -
#278 Akkor elvileg 21 nap mulva jön -
#277 Ezek szerint jövö honapban... -
#276 Vágom. AZ királyság lenne, mer a GRAW így elég nehéz manuális mentés nélkül -
#275 Épp nemsok, csak az, hogy bizonyos kérdésekre válaszoltak, és lesznek mentési pontok, amikor te akarod...(vagy mi)! -
#274 hmm, lassan kéne faq, mikor is fog a játék megjelenni? -
#273 Ez mi lenne Kisa? -
#272 Ennyi ujdonság...
"I HATE checkpoints, will there be again automatic savepoints?
Yes, there will. But you’ll also be able to save anywhere, as long as you’re not in a fight "
Meg ezek... -
#271 nekem is, igazán megcsinálhatták volna a fákat sm2-es kártyákra:( -
#270 Ez a multi kikészit!
Miaz, hogy csak 2 féle mod van, deathmatch, meg a másik, tiszta sz*r, én nembirom ezt, felidegesit hamar, ráadásul, vannak vagy átlag 10en 1db szerveren!!!
Az ok, hogy béta, de a GRAW simán jobb! Még csak a grafika sem jo, mindig nemtudom mi hiányzik ebből, de remélem összeszedik magukat, és lesz single demo is, mert nemtudom hogy ezekután meglesz-e vásárolva;)
Eddig nekem ez kudarc!:( -
#269 legalább még nyáron:) -
#268 Amúgy van egy rosz hírem. A játékra még rá ba****tak még 2 hónapot a megjelenésig azaz 2007.08.08-kor fog megjelenni -
#267 Én is ennyit gondoltam, de úgyis lemegy az ára -
#266 gondolom, mint a mostani új játékoknak: 10000-15000FT között -
#265 Nem tudjátok hogy mennyi lesz kb az ára az eredeti játéknak?? -
#264 Hát ez remek. Nem lsz má itt semmi:D . Orrba szájba szopatják a népet -
#263 Ennyi az uj hir, telón már tudsz játszani vele....
Amugy semmi, szerintem nem is lesz demo! -
#262 Demóról még mindig semmi?? -
#261 Nem akar elindulni, az aktiválásnál mindig failed lesz... :( -
#260 kár hogy nincs senki -
#259 na és most multi ? alwares mi a gond neked? -
#258 Ha segítesz elindítani megyek :) -
#257 helo na most valaki multi mert most ráérek?
-
#256 Hát azt, nagy köcsög a gépem mostanában, legszívesebben kidobnám a szemétre az egészet, mert szar... -
#255 Nemtom, remélem a szériaszámot raktad bele az aktiválásnál...:)
-
#254 Mindig azt irja ki hogy activaltion failed... :( -
#253 Kétszer volt de egyszer majd csak elindul... -
#252 Passz, nemtom, restart?;) -
#251 Aegai-át már feltettem megnézema demoját direkt és müködik is... A detectionban pedig minden ki van pipálva és elvileg jó, de elindulni nem akar :( -
#250 Jaja, ott lekell futtatnod szerintem a tesztet (#204), aztán ha kell esetleg az ageia, akkor amit leszedtél 931Mb-ban a drivert felrakod manuálisan...
Remélem jolesz! -
#249 És az activate manualnál se tudok semmit se csinálni... -
#248 No végre sikerült felrakni meg minden. Csak elinditani nem tudom mert mindig kijön az aktiválós ablak amibe be kell illeszteni a kulcsot, rámegyek hogy activate online és elkezd menni az a csík lenn aztán villámgyorsan bezárja az egészet és a játék se indul el... -
#247 Gondolom a szöveg úgy zavaró mint a fear multiban... -
#246 Jah, van valami, ami miatt nemfog meg, már nemis megyek fel szerverre, mert csak talán 2 pálya van, death matchbe amit nemszeretek...
Azért jobb lesz remélem a teljes játék, innen valami még hiányzik nagyon!!! Még nemtudom mi az, meg pl. a szövegtől jobboldalt alig látok, és nemegyszer löttek le emiatt! -
#245 Szebbre számítottam jóval.De ha optimalizáltabb mint az 1 akkor elnézem! -
#244 Én azzal 3-szor, flashfxp-vel 2-szer. Mindegyik ugyanott lett crc-s :S