2845
-
alien111 #363 GRAW2 demo!!!
Lan
Hamachi
Név:GRAW2(HUN)
Jelszó:123456
Gyertek minél többen!!!
-
#362 na látom kijött a demo... hát hajrá a tesztelésben;) -
#361 nekem meg még patch után is azt dobja, hogy corrupted .exe, rakjam fel ujra... -
Boroskóla #360 Lehetséges de a méretek közötti különbség pár kilobájt csak. -
#359 lehetséges különbségek ránézésre:
egyik csak angol, és zippelt
másik angol német francia spanyol, és nem tömörített :)
-
Boroskóla #358 Kettő között mi a különbség?
ghost_recon_advanced_warfighter_2_demo_1_multi-langues_37977.exe
GRAW2_PC_MP_demo.zip
-
#357 egy single demonak én is jobban örültem volna. xboxos verziohoz képezt ez határozottan randa fullon is :< (remélem a multi miatt) -
#356 Most ujbol felmentem, jo volt nemdobott le! nemtom, hogy az én szolgáltatom, vagy más mind1...
Olyan szerverre mentem fel, ahol aránylag kevesen vannak, igy nemhaltam meg egyböl:)
Azért jobblett volna egy single részt is berakni.:( -
#355 Szemét francia banda -
#354 Bazze, ez az 5.-ik probám felmenni a szerverre, és pár perc után ledob!!!
Teljesen kikészit, ugyanaz a feladat meg minden, kisebb javitásokkal mint a béta! Utálom a deathmatch-ot, graw-ban is csak olyan szerverekre mentem fel amik coop-osak voltak, ebben meg ez nincs!áá... -
#353 28.-án jön ki a full.... -
#352 Mi? -
#351 hát ez nagyon értelmes holnap kint a full erre adnak egy multi demot
ha kint a full XP
Kérunk egy readme -t !! -
#350 Ok, végre sikerült...
Ha valaki jön fel, Kisa a nicknevem, és valamelyik "recon vs assault"-ban leszek... -
#349 Csak Multi!!! -
#348 Főleg az érdekel ,hogy milyen a csapattársak AI-ja mert ha megint idióta golyófogók akkor le se töltöm. Ha olyanok mint a R6 Vegasban akkor jó. -
#347 Majd mond az infókat róla ;) -
#346 Most akkor multis vagy single? -
#345 nekem lejött, most rakom fel... -
cyberjedi #344 skaccok nekem 610kbyte/sec-el jön még 18 perc, chelloval, ráadásul ma egy hongkongi clan oldalán reggel közétették a torrentet, le is tiltották mindenkinek az UBI accountját aki felment vele a netre...LOL. mi nyomultunk Hamachiban próbaképpen. -
rush21 #343 nekem 200 zal jön 1óra 10perc alatt le is csorog lassan! -
#342 :S én flasgettel töltöm de nekem még 50 fölött nem volt holott 130 al kéne jönnie -
#341 jogos -
#340 jogo....mentségemre szolgáljon, hogy friss a winfos....szinte még meleg :) -
#339 Igen, épp ezt mondtam a 321-es hsz-ben...;) -
#338 Én meg ajánlom figyelmedbe a firefoxot a fosplorer helyett. :) -
#337 akarom mondani a flashgetet -
#336 anyám flashgettel 500al cibálja azt amit explorer letöltője alig 60 körül cibált...ajánlom figyelmetekbe a lfashgetet :)::) -
#335 Miis innen csapassuk -
Newfronter #334 Nekem 80% és jön fullal továbbra is. Habár lehet nem játszok vele sokat.
Elmondom azért hogy honnan húzom:
francia szerver
Flashget erősen ajánlott. -
#333 Nekem még 8 :( -
#332 nekem már csak 3 és fél óra bibiiiiiiiiiiiiiiii :):):):):) -
#331 Nekem már belehúzott, 3 % yessssssssssssssssss yessssssssssssssssss milessz itt srácok már minnyárt 5 % húúúúúúú milyen izgi 12 óra és lenn van -
#330 Énis azon gondolkodtam, hogy ha ugyanazlesz mint a béta letörlöm egyböl, mondjuk remélem azért több ember lesz multiban, mint a béta alatt, akkor ilyen 15-20 ember volt csak, és nagyon kula hangulat volt...:( -
#329 yupppiii megint 100al seper :) -
#328 ez az már csak 22 óra a letöltés végéig :)))))))))))))))))) -
#327 húú hát ez így mókás lesz...elkzedte 100 körül most 15-nél jár :):):) rácuppant a fél Földgömbünk...:) -
#326 Amit Kisa linkelt? -
#325 Bakker már kezdtem örülni itt a demó erre multis :( -
#324 Nekem elvileg 130 al kéne jönnie :D