Flash get

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
lehet nem tok helyesen írni de a flash gete le tom írni hisza címben is jól van írva nem??

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Rage47
akkor figyelj a helyesírásodra sztem.
biztos úgy irtad h Flhasgget
úgy mint pl az egybbe
DjCooll
egybbe volt

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
használtam de nem hozzot ki semmitt ezért nyitottam meg!HA lett volna akkor majd megnyittom még 1x a pesnél is ez volt nem hoz ki semmit nekem akkármit írok be 😞

Slayerboy
Mert egybe kell írni.Ilyen apróságokra is oda kell figyelni.

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Minden oldalon általában van FAQ ahol leírják ezt.

Csak azt nem értem, h topik nyitásnál ezerszer figyelmeztetést kapsz, h használtad-e a keresõt... és mégse használja.Hogy lehet vki ennyire láma <#nemtudom>

Voltam zárás előtt. _______________

DjCooll
kösz😊
de nem hozzta ki😊

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

PLackó
ma másodjára...grat!😄

Zeccc
egy napon két hülye topic megnyitása..
grat

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DjCooll
hello
nem tud nekem valaki segítnei abban hogy mi lehet a baja a Flash geetnek amikor egy warezról akkarok tölteni és piros x jön ki kod is megvan meg minden de kilövi!mért van ez???

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!