Finn és amerikai fájlcserélőket ítéltek el
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom. Csinálni kell egy hálózatot, egy vagy több szerverrel (ha ddos van ellene, akkor tudni is lehet, hogy ki csinálja, az messzire vezetne). Ez a szerver, akárcsak a no-ip.com vagy a dyn.hu kezeli azt, hogy neked van egy dinamikus ip-d. A torrent kliensed csak olyan ip-rõl fogad, akit ez a szerver azonosít, de a géped minden más programja minden más címrõl a szokásos módon (tûzfalak, miazmás) dolgozik.
Ez pont ellentéte a peerguardiannak, nem adott ip-ket blokkol, csak adott ip-ket enged be (és azt is dinamikusan kezeli).
A lényeg, hogy neked reggelni kell, és csak meghívásos alapon megy.
Szerintem semmi újat nem mondtam, de most se ip-t se url-t nem mondanák egy nyilvános fórumban (úgyis tudjátok).
Inquisitor, mibõl gondolod, hogy egy clusterel nem lehet szépen lefigyelni a teljes torrent forgalmat, és megállapítani, hogy miket kell szúrópróbaszerûen letölteni? +gondolj bele, hogy elég egy helyen megfogni a hálózatot, és lehet menni tovább a csomópontokra.
Hogy hosszú legyen a hozzászólás 😊 megsúgnám, hogy nem egy minisztériumban törvényt hoznak, hogy bevételt generáljanak, amibõl csurran is cseppen is. A rendõrség nem tesz semmit. Ott milliárdok tûnnek el. Itt millió-egy user van, az eszmei érték (egy szar, kritikán alluli akciófilm, amit 2x senki nem néz meg, tucatfilm, pl mondjuk steven segal 😊 óriási, de az okozott kár valójában jelentéktelen. Egyszerûen soha nem néznéd meg azt/annyi a filmet, amit p2p miatt megnézel. Szorozhatod, oszthatod, egyszerûen nincs annyi mozi és dvd/video téka.
szerintem
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Az egyetlen megoldás hogy az MPAA/RIAA/egyéb rámutat hogy mely torrentek sértik az érdekeiket, az üzemeltetõk meg szépen leszedik ezeket.
(Ja, meg hogy a francba számolnak ezek ennyi kártérítést??? Titkárnõ seggének a mérete szorozva a fõigazgató éves fizetésével? Mert a 92 500 forintot emberenként kicsit sokallom, fõleg ha annak a 10 000 embernek egy nagy része egyszeri letöltõ)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ilyet a rablókkal és gyilkosokkal kéne csinálni, nem?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Másik probléma, itt hever mellettem az X-men 3 DVD (igen nekem tetszett ezért megvettem). DVD elsõ három percében végig kell néznem egy reklámot, aztán azt hogy lebûnözõznek (tudjátok az a Ha kalózmásolatot veszel az is lopás) mindezt úgy, hogy én még fizettem is ezért nem is keveset. Gondolom a jövõben már számítógépen se tudom majd lejátszani a DVD filmeket (ahogy a CD-ket sem).
Köszönöm szépen a kiadóknak, hogy engem mint vásárlót ilyen mértékben kihasználnak és potenciális bûnözõnek tekintenek.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Mert ha utána teszik fel akkor azzal nem terjesztenek illegális másolatot?<#ravasz1>#ravasz1>
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
support our troops : fight da fuckin authorities
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...