54
-
Zoli Zoltan #14 Természetesen ezt is mind sok mást Kínában fogják legyártani. Előállítási ár 22.- Eur. -
#13 no, milyen nagylelkű a microfos :D +200 euróért vehetsz egy PS3 premium packot, és még a legalapabb PS3 packban is teljesen alap a beépített Blu-Ray lejátszó, szóval az a +200 eurós hd-dvd meghajtó egy szép nay beetetés. Külön olcsónak tűnhet az asztali lejátszókhoz képest, de kell hozzá egy x360,azzal együtt meg már bőven a PS3 felett van árban, egy beépített lejátszó (ami ráadásul Blu-Ray lejátszó) meg kicsikét praktikusabb :D
Aki x360at vesz az tuti nem játék konzolon fogja nézni a hddvdket, aki meg csóró az vesz ps3at aztán elvan vele.
Amúgy engem az érdekelne, hogy így is a legtöbb ps gamer másolt játékokkal tolja kichippelve a konzolt. Majd azt várom mikor fogjátoka ps3-mat másolt játékokkal tolni... -
cateran #12 Lesz....majd csak lesz! -
#11 "Ráadásul idén november 24-től már mindössze 200 euróért kapható lesz a HD DVD lejátszó az Xbox 360 konzolokhoz"
no, milyen nagylelkű a microfos :D +200 euróért vehetsz egy PS3 premium packot, és még a legalapabb PS3 packban is teljesen alap a beépített Blu-Ray lejátszó, szóval az a +200 eurós hd-dvd meghajtó egy szép nay beetetés. Külön olcsónak tűnhet az asztali lejátszókhoz képest, de kell hozzá egy x360,azzal együtt meg már bőven a PS3 felett van árban, egy beépített lejátszó (ami ráadásul Blu-Ray lejátszó) meg kicsikét praktikusabb :D -
#10 Az teljesen mindegy, egy jó ideig még eltart, szóval bluray felejtős. -
dez #9 És talán nincsenek/nem lesznek eleve PC-s meghajtók, előbb-utóbb igen olcsón? -
vax #8 De már készül hozzá a Pc-s meghajtó szoftver. :) -
dez #7 Csak átmeneti ez az árdifferencia. -
dez #6 "kapható lesz a HD DVD lejátszó az Xbox 360 konzolokhoz"
Az nem lejátszó, csak egy USB-s külső meghajtó. -
#5 Csak éppen most van egy sokkal olcsóbb, de nem sokkal kisebb kapacitású hddvd. -
#4 Talán a meghajtó ára miatt? -
Lokids #3 Blu-raynak akkor van igazán esélye az elterjedésre, ha majd az átlagfelhasználó kezei közé kaphatja mindennapi hazsnálatra. :) (írás és hasonló dolgok)
annó én olvastam valami holografikus cuccról ami 200 gigát tárolt, a tároló előállítása potom 200 ft környékén volt, cska a meghajtója volt valami milla körül. Az miért nem terjdt el? -
BCs design #2 a dvd a cd-hez képest is kb ugyanolyen arányban volt drága mint most a dvd hez képest a blue ray -
#1 Szép a Blu-Ray, okos dolog a Blu-Ray, csak jó drága a Blu-Ray, meg nem biztos, hogy felhasználóbarát a Blu-Ray. Drága a Blu-Ray író, drága a Blu-Ray lemez, nem annyi, mint manapság a DVD-knél. Szóval egyenlőre nem soknak lesz Blu-Ray, sőt még Betamax sorsára juthat a Blu-Ray. Bár a Video 2000/System 2000 formátumú videókazetták sokkal jobbak voltak még a VHS-nél is.