640
budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb...
-
#160 Heppi börszdéj!!! :) -
#159 -
#158 Azt hiszem ezt még nem volt. Szabadság-híd a tavaszi áradáskor.
Semmi különleges dolog nincs annál a panorámánál. Gyorsan csináltam meg a képet alkotó fotókat,így az egymás melletti képeken a jégtáblák viszonylag kicsit mozdulatk el egymáshoz képest.Kevés hiba így is maradt, de ez a kis képméret miatt szinte nem látszik. -
#157 hogy csináltad hogy a jegek nem mozdultak be mialatt álforgattad a kamerát? (vagy nem forgattad...?) -
#156 nem... -
#155 h törted félbe a hidat? :DD
amúgy szép :) -
#154 ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..... -
#153 Akkor álljon itt egy fagyos kép tőlem is. -
#152 mér az áradás, nem dagállyal kezdődik? -
#151 mi árapály? ne keverjünk. a jég miatt nem dagály hanem áradás lesz... -
#150 Ó, köszönöm :) -
#149 Jo ok!!! Nem kioktatásként mondtam!! Egyébként nagyon szép kép... -
#148 Ki mondta, hogy be van fagyva. Csak beraktam egyik legjobb téli tájfelvételem -
#147 nem is lesz már többet befagyva, mert egyből berobbantanák /talán pár éve volt is/, különben nagyon durva ár-apály jelenségek lennének -
#146 Tudom semmi baj!! -
#145 Igen ez igaz.DDD. De gyébként volt rá példa hogy ment át tank rajta. Pont a második világháború idején orosz tank ha jól emlékszem. -
#144 persze nem úgy értettem :D de évről évre egyre durvábban szokott tömörülni a jég...
(amúgy meg időutazó vagyok ) -
#143 azér a tank egy kicsit durva, de ha egy királyt már meg lehet rajta koronázni, akkor már be van fagyva. ezen kicsit nehéz lenne, felborulna a trón :D -
#142 Jojo!! De hol van ez befagyva? Ez csak jég zajlás. Befagyva akkor van valami amikor áttud rajta menni egy tank. 1944 körül ez megtörtént. Teljesen befagyva nagyon régen volt. -
#141 -
#140 Ezt elhiszem.. De a Duna mikor volt befagyva utoljára? Magszimum a jég zajlik rajta, de befagyva vagy 70 éve nem volt. -
#139 Van benne valami... De a mérete lenyügöző!! Szépnek nem szép de jó nagy... -
#138 jó topic :)
suliból hazajövett soxor átsétálunk az Erzsébet hídon. Amikor be van fagyva a Duna akkor a legjobb. -
#137 Mivel ez a kedvenc hidam, ki nem lehetne onnan robbantani :) -
#136 Számomra ez is ocsmány -
#135 Ez ocsmány és haszontalan, a kormány szokásos pénzkidobása -
#134 Ez szép! :) -
#133 Na, azért ez is jó hír... :) -
#132 Helyesbitek Középeurópa leghosszabb völgyhidja. Cikk -
#131 Nem arról dumáltak, de valamelyest rövidebb. 1872meter. -
#130 nem is tudtam hogy ez ekkora. érdekes, a nationalon 1,5órás film volt a franciáról. csinálnak erről is annyit? :P
meg kéne kérdezni valami überinformált embert a hosszokról... -
juzosch #128 De az biztos, hogy ez szebb, dehát ez Franciaország. Kicsit több a pénz. -
juzosch #127 A mi hidunk is 2500m hosszú nem? És akkor már csak 1 centi kell:) -
#126 ...mellesleg ez a híd tartókábelek nélkül is elbírná magát, csak a forgalom miatt rakták rá... -
#125 A "Európa leghosszabb völgyhídja" sztem nem ez, ugyanis tessék csak nézni:
SEMMI retusálás, Franciaországban található a Millau híd, ami ugyancsak völgyhíd. Lehet, hogy a mienk a leghosszabb alulról támasztott völgyhíd, de a Millau híd a maga 2500 méteres hosszával, 340 méteres magasságával túlszárnyalja... -
#124 sry -
juzosch #123 El ne kezdjétek pls. -
#122 hát ugye a "baráti" cégek :) -
#121 Na ezt én sem értem. Ráadásul ha 10km-et kerülne nem is kéne megépiteni. Vizsgálják is a kérdést hogy miért kellett a pályának pont arra mennie. -
#120 szép...szép.., de minek egy völgybe egy ekkora híd? :)