Népszerűségük csúcsán a fájlcserélők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csomó dolgot még mindíg innen a legkönnyebb beszerezni.
Szerintem a DC már egy ideje teljesen használhatatlan.
Hihetetlen, hogy még mindig van aki ragaszkodik hozzá. A chat meg hülyegyerekeknek való akik a monitor elõtt töltik minden idejüket.
Hihetetlen, hogy még mindig van aki ragaszkodik hozzá. A chat meg hülyegyerekeknek való akik a monitor elõtt töltik minden idejüket.
Félrevezetõ félinformáció. Csak a hivatalos kliens fejlesztése állt le, a hálózat attól még mûködik. Mivel a hálózatot használó kliensek kb 90%-a a nyílt forrású eMule, a szervereken pedig a szintén nyílt forrású lugdunum fut, ez nem befolyásolja a hálózat mûködését, ez látszik is a statisztikákon.
Az eDonkey meg elvileg már nem is létezik. Lásd www.edonkey.com
"A DC közösség is, ezért szeretem. Letöltés funkcióval ellátott chat."
Ez olyan, mint például a cserélhetõ elõlapos mobiltelefon (hirtelen ez jutott eszembe): értelme/szükség rá nincs, de sokan azt hiszik, hogy ettõl értékesebb.
Ez olyan, mint például a cserélhetõ elõlapos mobiltelefon (hirtelen ez jutott eszembe): értelme/szükség rá nincs, de sokan azt hiszik, hogy ettõl értékesebb.
A DC csiga lassúsága miatt olyan amilyen.Örülök hogy ha jön ott valami 20 kb/s-al, torrent-en pedig full sebességen jön minden.
A DC iszonyat jó volt régen, de mára leáldozott. Marad a torrent...
Ami sajnálok, hogy ritka zenéket nem tok honnan szedni.
Ami sajnálok, hogy ritka zenéket nem tok honnan szedni.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
érdekes<#rolleyes>#rolleyes>
Egy 10.000 fõs hubon hány ember chatel? A többség letölteni jár oda és egy szót sem szól hozzá a chaten. Amúgy emuleban is van irc kliens, tehát ezzel sincs elõrébb a DC.
A DC közösség is, ezért szeretem. Letöltés funkcióval ellátott chat. A sebesség meg olyan, hogy mások is csak akkor tudják küldeni a cuccot, ha van egy gyors, aki szétszórja. DC-n is van több szál. Underground zenék pedig csak innen, tematikus hubok...
"általánosságban egy 1 hónapos torrent már réginek számít"
Nyílt torrent-oldalakon talán igen, de zárt és jól mûködõ oldalak esetén akár évekig is fennmaradnak a cuccok...
Nyílt torrent-oldalakon talán igen, de zárt és jól mûködõ oldalak esetén akár évekig is fennmaradnak a cuccok...
Nem mondta senki, hogy nem fordulhat elõ ekkora élettartam más hálózatoknál is, de általánosságban egy 1 hónapos torrent már réginek számít, míg az edonkey hálózaton majdnem minden régebbi fájlt meg lehet találni. Egész egyszerûen a torrent nem stabil p2p hálózatnak van kitalálva.
Múltkor 3 éves torrentet töltöttem le... szóval errõl ennyit 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pár év alatt már megszokhattam volna, de még mindig elcsodálkozok a magyar felhasználói szokásokon. Miért van az, hogy a világon mindenhol népszerû és hatákony edonkey/emule hálózat itthon mellõzött? Népszerûségben és generált átvitt adatmennyiségben csak ez veszi fel a versenyt a torrenttel és a fájlokat megõrzi annyi ideig mint a többi p2p hálózat, nem csak pár napig-hétig, mint a torrent.
Jah, hát a DC sztem halodoklik.
Vagy legalábbis, én elég ritkán boltlok szabad slotokba.
Ezért szinte sosem használom.
Torrent, "MedveOsztás" progi, azt' kész.
Vagy legalábbis, én elég ritkán boltlok szabad slotokba.
Ezért szinte sosem használom.
Torrent, "MedveOsztás" progi, azt' kész.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
DC-t csak itthon használják, bár már itthon is egyre kevesebben, mert elavult, és alapból sem volt valami jó megoldás. Ritka zenére meg gnutella jó, a népszerûbbek, megtalálhatók torrenten is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És mindez a teljes internetes forgalom fele 😊. Hmm 😊
a dc inkább csak hazai kuriózum.
Nem azért nem szerepel benne a DC mert kimutathatatlan, hanem mert nem is használják. <#vigyor>#vigyor> Ha megnézed a felmérést készítõ cég weboldalát, rájössz, hogy a szolgáltatókon átmenõ forgalmat vizsgálták és a DC titkosítása jelenleg még gyerekcipõben jár, így ha használnák, akkor sem lehetne ennyire elrejteni.
Engem is a DC érdekelt volna, ennyire kevés lenne? Vagy nem mérhetõ könnyen? Én pl szinte csak azt használom, fõleg zenék miatt.
Hogy a DC ennyire kimutathatatlan lenne egy ilyen statisztikában... Persze ez nem újdonság számomra csak érdekes.
nyilván nem nõhet a végtelenségig, de azért, akik kampányolnak mondjuk idehaza, azok tudhatnák, hogy az internet penetrálódásával szépen felhívják a nem warezoló lámák figyelmét arra is,hogy "nem kell venni, le kõ tõteni"
neee? télleg?