10
-
cateran #10 Tanusitom,hogy pontosan igy van! Mondjuk en nagy problemanak tartom a nagyon korai zarasokat (23-24 ora) mind a pubok,mind az egyeb szorakozohelyek eseteben! -
Ryuuzaki #9 A probléma valós, de a megoldás nem tetszik. Inkább a problémák okait kellene megszüntetni a szociális reformok átdolgozásával. Az angolok régen nagyon értettek ehhez. Mondjuk az ilyesfajta lépések teljhatalmú államapparátust igényelnek. Gyengülne az angol kormány? Vagy a modern technika vívmányai megengednek ennyi lazulást? -
sixi #8 Voltam Angliában 3x is az utóbb egy teljes évet. Teljesen levoltam döbbenve, hogy milyen az ivás kultúrájuk az angoloknak. A televízió állandóan a drinking problem nevezetű jelenségtől hangos. És a legtöbbet képzeljétek a fiatal lányok isszák, nem egyszerűen becsiccsentenek, hanem toltál részegre isszák magukat...!A városokban amikor bezártak a pub-ok 11:00-kor kitódulnak az emberek az utcára és szétvernek mindent...Én Nottingham-ban láttam ilyet. Az idős angol emberek levannak dermedve ettől, nem értik, miért változott meg az egykor pedáns és kultúrált Anglia. Az biztos, hogy gazdasági okai vannak. A Tony Blair vezette kormányzás megakarta oldani a munkásosztály helyzetét ezért olyan szociális ellátásokban részesítette őket, ami az ottani minimálbér összegével azonos szinten van. Nem mennek el dolgozni, mert minek, ha megkapják a Council-tól a pénzt. Tengenek lengenek, nem tudnak magukkal mit kezdeni és ledegradálódnak...Mit gondoltok miért volt a csatlakozásunkkor fél millió betöltetlen álláslehetőség Angliában? Mert fél milló keresőképes Angol nem dolgozik...!Ezért kellenek nekik a Lengyelek, meg a többiek, hogy végre megtermelődjön az adó ezekben az állásokban is az angol nemzetgazdaság számára... -
cateran #7 Azert,mert alkoholt arulnak egy pubban (messze nem kocsma!)meg nem jelenti,hogy tokreszegre le kell innia magat az oda beteronek! Kepzeld,en is voltam mar pubban,megittam 1-2 sort,de azert meg nem akartam verekedni,sot reszegre sem akartam inni magam:) (ezert ittam csak 1-2 es nem 10-20 sort,ugyebar) -
#6 Sőt, mi az hogy szeszes italokat árulnak a kocsmában!???
Hiszen az valójában egy kiba dúrva drog!
Az emberek elvesztik az önkontroljukat vagy milyüket (azt ugyan nem tudom hogy mi, mert én soha nem engedhettem meg magamnak) meg hüleséget csinálnak, és nem csak kultúráltam beszélgetnek a kisfiúk a kislányokkal egy kóla mellett, hanem még az asztalra is felugranak. Fúj!
Le a szesszel, pusztítsuk el mindet!!!;)))
-
fflx #5 hasonlo mint amit a focipalyaknal csinalnak. ott is bevalt.
nalunk is kezdhetnenek valami ilyesmit, csak kar, hogy majd serteni fogja egyesek szemelyisegi jogait... -
wbtist #4 Remélem hamarosan nálunk is bevezetik... -
#3 Ha ez jelenti a világ fejlettebb részéhez való tartozást, akkor én elmaradott tuskó akarok maradni. -
endiboy #2 azta rohadt..az igen -
rohamkukac83 #1 435? :D
Akkor a tegnap éjszakai balhé nem is olyan nagy szám... csak errefelé