33
-
veteranjames #33 Ha valaki szeretne dieselt tuningolni,akkor katt ide. -
veteranjames #32 -
veteranjames #31 -
veteranjames #30 -
veteranjames #29 -
veteranjames #28 -
veteranjames #27 -
veteranjames #26 Frissítsük fel egy kicsit a topikot. Nekem is elég sűrűn kellenek kapcsolási rajzok. Belépőként feltöltök pár hasznos anyagot. Ha kell valami akkor írjatok ide vagy keressetek a facen veteranautofelujitas néven.Ha én keresek valamit,akkor ha tudtok segítsetek ti is. Szép estét,napot. János -
korgag #25 Sziasztok
Létezik ez az oldal vagy már töröltétek -
korgag #24 Sziasztok.
UGYLÁTSZIK ITT NINCS SENKI KÁR!!!!!!!!??????? -
RolcsiVento #23 Sziasztok volna egy olyan problémám,hogy egy 2-es golfba beraktam egy vw vento motort és volt a vento-ba egy indítás gátló aminek a bekötését nem tudom¢! és jó volna ha tudnátok ennek a bekötésében segíteni.Előre is köszönöm. -
#22 melyik az ? :o
-
davos80 #21 Nekem a lamborhinimhez kéne kapcsolási rajz,mert a napfénytető nem nyíilik rendesen,mege serceg a rádió is,biztosan zavara GPS,mert azt is rosszul kötöttem. -
nausa #20 Üdv mindenkinek
750-es gixerhez keresek kapcsolási rajzot,87-es évjárat.. vagy próbáljam a múzeumban?
Kriszta -
korgag #19 Üdv mindenkinek.
Keresek YAMAHA 650 ES motorhoz leirást-használatit is.
Előre is kösz Gabi -
#18 ha nagyon kell én adok neked, de előre megmondom, hogy lófüttyöt sem fogsz vele érni, mert annak semmi köze a riasztóhoz... -
#17 Komplett autós szervíz és diagnosztikai adatbázis.Az összes létező modellel pontos rajzai, szerelési útmutatói és beállításaival.
ok htx :) -
#16 miket tartalmaz?
nem ártana robbantott szerkezeti rajz, egész kocsira terjedő kábelezés, és az injektorokhoz tartozó érzékelőkről leírás -
#15 Nem halottam még ilyen autóról. -
#14 van kocsid ?:D -
#13 nekem a Ferreárimhoz kéne -
#12 Autodata2003 ami nektek kell... -
#11 done -
Thanatos #10 szvsz simán maradhatna ez a topic csak átirni cimet valami autok kapcsolási rajza vagy hasonlora :D -
Thanatos #9 énse , de ettől még azt kérte :DDD -
#8 nekem mazdához kéne .. -
#7 Hm Me0w nem rossz koszi szepen ennek segitsegevel talan majd elboldogulok ! -
#6 http://www.commandocaralarms.com/wiring/Volkswagen/Golf/
http://www.gti16v.com/wdiagrms.htm#wdiagrms
Nem tudom, hatha segit. -
Borg #5 Naja, akkor mondjuk nem értem mi kell neki. Mert ugye a riasztó bekötése, és kiosztása azon van, nem az autó kapcsolási rajzain... -
Thanatos #4 kb az első mondatban irja hogy a riasztohoz kapott kapcoslási rajzot :D -
Borg #3 Arról nem is beszélve, hogy neked a riasztódról kéne kapcsolási rajz, nem pedig a golfodról. -
#2 Szerintem felesleges topicot nyitni ennek. Van VW topic és van VW Golf topic is... -
#1 Sziasztok !
Oylan problemám van ( van egy golf 3-as autom ) hogy most kotottem a kocsiba riasztot meg ablakemelo stb... ezekhez kaptam kapcsolasi rajzokat minden benne is van mukszik minden DE nem teljesen ugy ahogy kene !
Ha esetleg valakinek van vagy tud szerezni egy Golf III.as altalanos kapcsolasi rajzot annak megkoszonnem mert nekem arra szuksegem lenne !
Hogy pontosan mire is gondolok az az hogy mi hogy van kotve a komputerhez milyen sorrendbe melyik vezetek mire jo mert ugy hogy eggyesevel kimeregetem az nagyon szar mert nem mindent talalok el pontosan!
Valaszaitokat elore is koszonom !