9
-
Cassell #9 Emellett az optimalizálatlan bughalmaz Gothic 3 mellett csak az nem rúg labdába ami nem akar... -
Szeszmester #8 Szerintem is :P -
Loverman #7 jaja, Severance az jó volt:) mellesleg, ha G3-hoz atomerőmű kell majd, ehhez meg nyilván nem, vajon melyiket fogják többen letölteni torrentről?:) -
Szerintem kicsit sok a hozzászólásokban a szerintem, ez poén, szerintem!
Kiváncsi lennék, hogy a csóka télleg kihasználja-e a másfélkezes kard nyújtotta előnyöket?
Ha télleg akció és lesz olyan jó hangulata, mint anno a Severance-nek, akkor tüstént töltöm majd! Jó lenne már egy kis kardos hentelés, valami jó véres izé!
-
sirtomi #5 Szerintem nagyon is szépek a képek és nem feltétlen a csili-vili grafikától lesz egy játék jó.
Eddigi hírek alapján, meg ami infot eddig összeszedtem a játékról a neten, lesz benne bőven rpg elem és nem feltétlen az akción lesz a hangsúly. Én személy szerint nagyon várom ezt a játékot :) -
gyuri12 #4 sztem ide direkt eksönös(action) képeket raktak be... -
Szeszmester #3 Mármint mindegyik képen harcolnak, szerintem épp, hogy inkább akció, mint RPG. -
Szeszmester #2 Szerintem ez ma már nem számít olyan hű de jó grafikának. Meg a képekből nem az jön le, h a Gothiccal, esetleg az Oblival kellene összehasonlítani. -
"...a Wither, mmindenesetre..."