26
(Kingdom Hospital)
-
#26 Kérésre bezárva... -
#25 feliratos :) -
Hajnalcat #24 Azért köszönöm! :) Te tökre segítőkész vagy. -
Hajnalcat #23 Ááá, ha már annyit kínlódott az időzítéssel a barátom, akkor már hadd fejezze be, majd inkább a többi résznél. :) -
Hajnalcat #22 Felrakod ide az összes részt? És magyar változat van meg neked, vagy feliratos? -
#21 nekm meg van a 9 edik részhez a magyar felirat ha kell holnap felrakom neked -
Hajnalcat #20 Nem 11., hanem 9. rész, most néztem meg, csak már olyan régen láttam, sokáig tart az a feliratidőzítése. Szóval ha valaki le akarja tölteni a 9. részhez a magyar feliratot a dc-n, az ne tegye, mert minden felirat csúszik a filmhez. Ha kész a barátom a felirat időzítésével, akkor azt fel fogja rakatni a feliratok.hu-ra, hogy mások is elérhessék a rendes feliratot hozzá. Már nem sok van vissza. -
#19 -
Hajnalcat #18 De jó tudni, hogy Te is rajongsz ezért a sorozatért. Én most tartok a 11. résznél...de még megnéznék belőle legalább 20 részt, annyira szeretem. -
Hajnalcat #17 Van már egy ilyen topik, használd a keresőt:
Kingdom Hospital -
#16 inen tőltsd le -
#15 aki nehezen tölt oxyshare-ról, próbálja az Universal Share Downloader progival. -
#14 Hogyan lehet letölteni arról az oldalról a #3 hszben?
Kiírja h download file, és egy csomó szöveg. Érdekelne a cucc, bírom Stephen King-et. :) -
#13 Nagyon betegnek tűnik a kis előzetes alapján:D
-
#12 asszem :) -
#11 13 -
Verseghy #10 Hány részes?
Én horror fan vagyok és eléggé elkezdett érdekelni ez a film. -
#9 LOL xD
ha kell vkinek a többi rész is akkor szóljon ... -
#8 én is majd ha felnövök hozzá :O (ez nekem még túl sok lenne [megfertőzné ártatlan gyermeki lelkem xD]) -
#7 Tyűűű vazze ez tök kircsi lehet.Ezt eccer megfogom nézni -
#6 -
-
-
#3 Stephen.Kings.Kingdom.Hospital.S01E01.HDTV.XviD.Hungarian-TvTiME:
1rész
1rész
1rész
1rész
1rész
1rész
1rész
1rész -
#2 Kis videó -
#1 színes amerikai minisorozat, 780 perc, 2004
rendező: Craig R. Baxley
író: Stephen King, Richard Dooling
operatőr: David Connell
zene: Hal Beckett, Gary Chang, Adam Schlesinger
látványtervező: Craig Stearns
vágó: Sonny Baskin, Michael John Bateman, James Ilecic
szereplő(k):
Andrew McCarthy (Dr. Hook)
Bruce Davison (Dr. Stegman)
Diane Ladd (Sally Druse)
Brandon Bauer (Abel Lyon)
Jack Coleman (Peter Rickman)
Meagen Fay (Dr. Brenda Abelson)
A Kingdom Hospital az első televíziós sorozat, melyet a horror mestere, maga Stephen King írt és rendezett. A legmodernebb berendezésekkel felszerelt, korszerű kórház dolgozói egytől egyig zavart, antiszociális egészségügyi dolgozók, a társadalomba beilleszkedni képtelen elemek. A folyosókon kísértetek járnak, mivel a kórház helyén valaha szörnyű malomtűz pusztított, azután pedig hátborzongató orvosi kísérletek zajlottak. Hiába vadonatúj a kórház, az elmúlás jelei nyugtalanító jelei máris elözönlik az épületet: a kórház földrengések központja egy kislány szellemének sírása lengi át a kórháztermeket és egy fantom mentőautó ugyan bejelenti érkezését, de a sürgősségi osztályra soha nem érkezik meg.