2
  • halgatyó
    #2
    Azt a kérdést soha, egyetlen riporter se teszi fel ezeknek, hogy mi van akkor, ha egy kormány azt mondja: mi nem tudjuk tovább csökkenteni a CO2 kibocsátásunkat. Ezért meg ezért...
    Elégedjetek meg azzal, amit eddig kibocsátunk.
    Akkor megbüntetik azt az országot?
  • halgatyó
    #1
    Úgy látszik, ez a rövid cikk elkerülte mindenkinek a figyelmét. Pedig az életminőségünket a közeljövőben azok a retrográd disznók fogják meghatározni, akik a CO2 állandó csökkentésére hivatkozva próbálnak megakadályozni minden fejlődést.

    Sőt. Most már nem elég nekik az, hogy nem élhetünk jobban mint eddig. Most már az kell neki, hogy mondjunk le arról, ami az életünket értékessé, értelmesebbé teszi.

    Ezek:
    -- Mozgásszabadság, ami üzemanyagfogyasztással jár, de óriási mértékben kitágítja az elérhető, választható munkahelyek területét valamint a szabadidő tartalmasabb eltöltését is lehetővé teszi,

    -- Emberhez méltó nagyságú lakás (=családi ház) amely esetleg több fűtési költséggel jár, vagy legalábbi nem kevesebbel.

    3 éves terv meg 5 éves terv... Ugye, mi jól emlékszünk rá??? ÁLLÍTÓLAG akkor nem volt demokrácia. Most meg ÁLLÍTÓLAG van... vagy se! Azok az EU főgörények, akik ezt az egészet RÁ-ERŐSZAKOLJÁK az országokra, nincsenek a nép által megválasztva.

    És az ő életminőségük nem fog csökkenni semmilyen CO2-re hivatkozva. A havi 10-20 ezer eurós fizetésük biztosítja nekik az emberhez méltó életminőséget magasan felülmúló dőzsölés lehetőségét.