845
Lágszoro motorra
-
#685 :D A gumiszoba nem hagy cserben sosem téged! -
Nuki #684 mondjuk régen eléggé divatos volt...mosmtár annyira nem vagyok gumiszobában, de lehet hogy még él a topik -
#683 sajna akkor mi nem tehetjük meg magunknak -
#682 gyilkosságok felgöngyölítése, katonás fegyveres háborús, szerelés. talán ezek a legtöbbet játszottak és néha kis változatosság. nekem bejöna csatorna. -
Nuki #681 szóval azon a csatornán is vannak értelmes dolgok :)
#679: ez a népnek ingyen jár -
#680 viasat explorer az adó és the mother of all a műsor címe. mindenek anyja vagy miaf magyarul... csináltak tűzoltókocsi tetejére lángszórót,csak már nem tudom hogy csak azt tom,hogy valami gázt használtak. és az egész tűzoltókocsit grillezőnek csinálták meg. 5letes nézz utánna ha szereted az ilyen szerelős műsorokat -
#679 mennyibe kerűl? -
Nuki #678 Loál TV-tek van? (asz egy trendy csatorna) -
#677 Lágszoro motorra. Ez egy új tévécsatorna! Habár kábeltévén, UPC-n, DigiTV-n nem müködik :D -
Nuki #676 melyik műsort? :D -
#675 tag vaty -
#674 igaz, úgysem ír :D de mondták a műsorba, hogy dónt csráj disz hóm :D -
#673 szkitzavar? -
#672 és ha 5leteimmel kinyírom a mestert, akkor semmipánik? :D -
#671 akarsz, hisz tag akarsz lenni -
#670 Mesterrel mi a helyzet? :S -
#669 néztem egy műsort, ez még nem nagy teljesítmény de ott nem benzínnel oldották meg alágszórást hanem propán bután gázzal. na de tényleg akarok én neki 5leteket adni? -
#668 milyen téked volt :o -
Nuki #667 lágot. -
#666 igen. "szórja majd a laggot" -
Nuki #665 A net? -
#664 tényleg. És az a kipufogóbol fog jönni? -
#663 biztos kint van a sztrítfájgtervébén és ott nincs net, azthiszem a követkető topicja a netjet motorra lesz :D -
#662 Vagy! Eladta a simsont drágábban, és vett egy nagymotort, és most ő a legnagyobb sztritfájter, és szarik ránk :'((( -
#661 -
#660 igen. Az is lehet hogy az űrben van, mert hogy kilőtte magát. A mai világban ez teljesen természetes. Szerintem büszkék lehetünk reá, mivel az egész néped képviseli odafent! -
Nuki #659 lehet hogy ő az egyik moderátor, és minket alattvalóit nézi -
#658 hát lassan egy hónapja nem hallani felőle....
én azért figyelem a híreket hátha írnak róla. vagy jót, vagy rosszat... -
Nuki #657 eltúnt? -
#656 MESTER HOL VAAAAAAGY???!!! -
Nuki #655
nem szabad feladni, tudom hogy ilyen hülyeség tápigokhoz nem járulnak hozzá. (pl újreg tápig nekem ) -
#654 alátámasztom -
#653 de ratyi...most télleg értelmesek a moderátorok... -
#652 nem adják meg. minden indok nélkül elutasították. -
#651 nah? házigazda? banner? 1ik sincs még? -
Moderátor bácsik...ha már a mester si támogatja adjátok meg neki a házigazda jogot =) -
Nuki #649 szerintem mostmár öngyilkosságot is elkövethetsz, innen egyenesen a nirvánába, a mennybe jutsz a mezster elismerésével!!4 !!!4 -
#648 MESSSSTTTEEEEEEERRRRRRRR!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁ MICSODA ELISMERÉS!!!!!
:D:DSA:D:ASD::D:DSA:DSA: -
smartdiablo #647 Én is támaogatom
-