23
(Sleeper Cell)
-
#23 szentem jó sorozat -
#22 Köszi Faby és winnie, a feliratok.hu-t természetesen ismerem, de egy ilyen oldalt kerestem mint a forom.com ahová legelősször kerül fel az angol sub.
Köszi mégegyszer -
Faby #21 Kifejezetten angol feliratot kérdezett, ill tapasztalatom szerint (persze ez nem mérvadó) azért a forom.com-on hamarabb fent van az angol. Sok esetben a feliratok.hu ra is a forom-ról származó transscript kerül fel. -
winnie #20 szerintem gyorsabb a feliratok.hu-t megnézni, ott nem csak angol felirat van. -
Faby #19 Na mégegyszer, mostmár helyesen:
1. évadhoz mind a tíz részhez, ill a 2. évadből pillanatnyilag az 1. részéhez találsz itt:
forom.com -
Faby #18 ' évadhoz mind a tíz részhez, ill a 2. évadből pillanatnyilag az 1. részéhez találsz itt:
forom.comforom.com -
#17 Nem tudja valaki honnan lehetne angol feliratot letölteni a második évad első és második részéhez?
Köszi! -
#16 ezek szerint -
Monoton #15 nomi?
lesz második évad? O_o -
#14 nem vagyok "Kecsói", de közel vagyok oda :D
sajna mostanába max felvételről tom meghallgatni a műsort..... -
#13 nincs sry :D -
#12 még1 ember aki saláta fan? :|
wow :|
Kecsói vagy gondolom :D
énis :D
"DE HOGY 2 ÓRÁN KERESZTÜL ITT HIPHOP LESZ! AZ BIZTOSSS!" xDDD
sry off :D -
#11 jó volt az első évad bár túl kiszmáítható volt a vége....én "örültem" volna ha sikerül....eleget láttam, hogy megakadályozzák a terror cslekményt..... -
#10 Első évad
Hang: Magyar szinkronos
01 Al-Faitha
02 Target
03 Money
04 Scholar
05 Soldier
06 Family
07 Immigrant
08 Intramural
09 Hijack
10 Youmud Din
-
#9 az király ha lesz :) -
#8 11 Al-Baqara
12 Salesman
13 Torture
15 Home
16 School
17 Fitna
18 Reunion
TV.com
"Sleeper Cell: Lesz második évad a terrorista sorozatból, pedig ez is gyászosan muzsikált nézettségileg ha jól tudom." (Human Insect -
#7 én ugy tudom hogy csak 10 részes :) -
#6 jó sori...és várom a 2. évadot
nagoyn bejött a sorozat.... -
#5 ez nme :P :D -
egyéb -
#3 ez is téker topik lesz? xDDDD -
#2 színes amerikai filmdráma, 2005
rendező: Clark Johnson, Leslie Libman, Leon Ichaso, Nick Gomez, Guy Ferland, Ziad Doueiri
forgatókönyvíró: Ethan Reiff, Cyrus Voris
zeneszerző: Paul Haslinger
operatőr: Matthew Jensen, Robert Primes
executive producer: Ethan Reiff, Cyrus Voris
társproducer: Chad Tomasoski
látványtervező: Stephen Marsh
vágó: Lance Anderson, Tony Solomons
szereposztás: Felicia Fasano
szereplő(k):
Alex Nesic (Christian)
Melissa Sagemiller (Gayle)
Blake Shields (Tommy)
Michael Ealy (Darwyn)
Oded Fehr (Farik)
info -
#1 Washington időről-időre bejelenti egy-egy terroristacselekmény sikeres megakadályozását, de ez kinek elég megnyugtató? Biztosak lehetünk-e benne, hogy a legutóbbi választások óta ritkuló riasztások a biztonsági rendszer sikerének köszönhetőek-e? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget a Sleeper Cell - Terrorista csoport című 10 részes minisorozat.