28
pécsi hip-hop muzsika
-
becibacsi22 #28 http://youtu.be/L6UWJyFFKto
Takács Árpád & Mészáros Béla duó formáció Másvilág klip premier! -
becibacsi22 #27 Sziasztok,
szeretném veletek megosztani,
Takács Árpád & Mészáros Béla duó formáció
-
kiskapucska #26 Nem gondoltam volna, hogy a Punának van topikja az sg-n :D Kicsit meglepődtem :)
A tegnapi koncert valami eszméletlen jó volt. Talán még jobb volt, mint a PEN-es. A cd-t majdnem elkaptam :( Matricából meg van bőven. :D
Na de nagyon kiugráltam magam, ledaráltam mindenkit :D És csak egy negatívum volt az egészben, hogy volt egy nagyon, de nagyon (!!!) büdös arc :D Meg volt pár hülye lotyó, de ez megszokott egy Punnany koncerten :D -
#25 holnap u26-ban csápolhattok :] -
Csesza #24 http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media2269_hu -
#23 Valaki link again eltört a cdm... és nem tok szerezni:( -
#22 Punnany Massif - Tisztelet című számát vki el tudná küldeni??:) örök hálám üldözné :) -
Petyinger #21 Emberek!Én beszéltem a srácokkal, egyáltalán nem gáz nekik ha töltjük a zenéjüket, nekik az a lényeg hogy hallgassuk őket, és egyre többen hallgassák.Így kapják a felkéréseket.Na respekt -
Petyinger #20 Respepkt mindenkinek!Nem vagyok fórumirogatós, de a Punnany tényleg nagyon rendben van.Rendszeresen játszunk tőlük zenéket a rádióban.Pécsi Egyetemi Rádió, www.bosziradio.hu.Keddenként este 10-től ZMT+P.Aki szereti a funky, hip-hop muzsikát, hallgasson bele! -
#19 Ha mar ennyire jonak tartod oket akkor megtehetned azt, hogy nem osztogatod a lemezuk download linkjet... -
#18 nah szép.... -
#17 AZAZ ITT! Sry -
#16 szóval! Akit érdekel még a téma : http://www.sendspace.com/file/clsso3 itt megtalálhatja az egész albumot. -
Csesza #15 jóak is :)
Rendbenman nagyon jo arc, Volfie meg idiótán szét volt csuszva az előző partyn :DDDD -
#14 én annyira nem voltam tájékozott ez ügyben. Csak tetszik és szeretném megosztani azzal, aki nem ismeri.
Nekem nagyon bejön a banda -
Csesza #13 bárki aki kicsit jobban benne van ezekbe a dolgokba az tudja hogy nem boltokban kell keresni az ilyen lemezeket hanem neten lehet őket rendelni... -
Csesza #12 szept. 30-án Szexárdon csápoltam az ütemeikre :P -
#11 pazz, most láttam, hogy Kecskeméten is voltak, szombaton. Ha ezt hamarabb tudom, tuti, hogy ott csápolok...most már mind1 -
#10 amőgy a legjobb oldal a hiphop.hu után a salatamagazin.com .D -
#9 én meg válaszoltam :DDD -
#8 én csak megkérdeztem... -
#7 fórumokat olvasgatok plusz ezek nem titkos infók..... D: -
#6 és honnan vagy te ilyen tájékozott? -
#5 megjelent te okos csak nem boltban kell keresni, bár pécsen 1 boltban kapható.....de innen megrendelheted: [email protected]
2000 Ft -
#4 ha ilyen okos vagy, akkor mondj egy boltot ahol megkapom! talán mert még nem lehet kapni? ennyi -
#3 ha már annyira jónask tartod őket akkor talán megkéne őket tisztelni azzal hogy megveszed a lemezüket..... -
Takezó #2 Restecp -
#1 Hali mindenki! Nem olyan régen fedeztem fel ezt a pécsi együttest!
Aki ismeri, az mondja el a véleményét róla
aki nem ismerné itt megtalálja, belehallgathat az összes számaikba.
Ha valakinek kell tőlük zene, az privátba is jelezheti, MSN-en tudok küldni neki!
"Respekt"