Az FBI a szolgáltatókkal figyeltetné a netezőket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én csak annyit fûznék hozzá, hogy ez is egy eszköz a "hatalom" kezében. Így bárkire ráhúzhatják a epedõt, akit el akarnak tenni láb alól, vagy akit zsarolni akarnak. Ha ezt elfogadják, akkor nem kell lehallgatniuk és megfigyelniük az illetõt, elég ha egy terrorista gépének azonosítójával ellátott géprõl intéznek a "kiszemelt áldozat" részére néhány trnazakciót, (banki átutalás, "üzleti levél", stb.) és máris le lehet tartóztatni a fickót.
Tiszta kommunizmus!
A PGP meg csak annak titkos, aki nem ismeri a visszafejtõ algoritmusokat, hoszen ha tökéletes lenne, az FBI és a CIA lenne az elsõ, aki betiltatná.
Tiszta kommunizmus!
A PGP meg csak annak titkos, aki nem ismeri a visszafejtõ algoritmusokat, hoszen ha tökéletes lenne, az FBI és a CIA lenne az elsõ, aki betiltatná.
Hát ez gyönyörû, az a legszomorúbb a számomra, hogy az EU teljesen az amerikai mintát kívánja követni, mint légy a szarszagot. Ezekszerint nekünk is pont annyi eszünk van.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Szabad ország, szabad emberek. Persze. Lassan már mindent titkosítva kell csinálni a neten... szörnyû, de tényleg...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A cigányokat is ezért szidják? <#kacsint>#kacsint>
A közvélekedés, hogy azért szidjuk az amerikaiakat, mert õk gazdagabbak.
Nekem ez elégtétel.
Nekem ez elégtétel.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Szerintem megfigyeltethetik azt amire gondolok. Lassan az ember nem mer kimenni az utcára. Nemhogy sötétedés után, de még fényes nappal sem, és ez megy az amcsiknál is. Neeem a terrarizmus meg a terrorizmus. Nem. A bûnözés. Meg lehet nézni hogy hányan murdeltek meg a terroristák álltal és hogy hányan azért, mert egyszerûen leszúrták||lõtték||agyonverték. Hány ember pusztult meg kábszer túladagolásban és tsaiban? És mégis mi ellen 'harcolnak'? A terrorizmus ellen vazze. Az a nagyobb veszély meg ilyenek. Mellesleg nem semmi hasznot húznak ezen állapotból egyes cégek||szervezetek. Na mindegy hagyjuk, mert szétb*** az ideg ha ilyenekre gondolok...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Hát elmennek ezek a pi***ba! Mit képzelnek ezek az amcsik magukról? Nagyon nagyra vannak magukkal... Az FBI meg bek@phatja <#banplz>#banplz>
Sztem meg "atomot a disznóknak" úgy egészben, nagyon elkanászodott a "szabadság(LOL) országa".
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én meg az FBI-osokkal figyeltetném a napkitöréseket. Távcsõvel, sötétítés nélkül.
<#wow2>#wow2><#felkialtas>#felkialtas><#ejnye1>#ejnye1><#gonosz3>#gonosz3><#confused>#confused><#gun>#gun><#violent>#violent><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#bdead>#bdead>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/