10
-
ssdb #10 10 rugó = 2Mbit nekem /256 kbit :) És tökéletesen megfelel -
Petys #9 Azonnal áruld el melyik szolgáltató ad 2000 FT-ért 100 megabites netet?!
Sztem kevered a megabit és a kilobit foglmát!
Egyébként nekem is 512K-s netem van (kábelnet) és semmi bajom vele, muk a haverom 2 Mbit-es netjével gyorsabban lehet letölteni, de ha nem akarsz warezguru lenni, akkor bőven megfelel az 512K-s net is. -
szombi #8 Normális az 512 MBit 4000-ért?
Mikor negyedannyi pénzért 100 megabitem van? -
gregor #7 Mi neked a normális,net?3MBit?
512K-s net is normálisnak mondható,azzal is tudsz videókat nézni,netes rádiókat hallgatni!És az ára olcsóbb kábeltv-nél,4000 FT körül van.Ez ügyben ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.tantusz.nhh.hu/internet/inet.html -
#6 szerintem sokkal többeket érdekel mint akik edíg elő fizetek rá
meg normális net 10 ezernél kezdődik és havi 10 ezerre nagyon sok embernek nincs pénze -
#5 kamu -
Ronny #4 borsós?:D:D
-
Sith #3 A számítógép ára sem olyan vészes
ha az ember nem akar játszani, komolyabb alkalmazásokat futattni a gépen akkor pár tizezer forintból is megvásárolható egy komplet számítógép (esetleg használt) ami szörfözésre böven ideális (nem azt mondom hogy félhavi fizuból kijön (persze kinek menyi a fizetése) de ugyan ugy ki lehet gaztdálkodni mint ahogy uj mosogépet vagy TV-t vesz az ember) -
gregor #2 Az internet ára,már olcsó,a kábel tv előfizetésénél is olcsóbb.
A számitógép ára,ami kicsit borsós. Nem érdekelhet mindenkit az internet.
Akit érdekel a net,az már előfizet rá,akit meg nem az állami támogatás mellett se fog. -
gregor #1 Ez szép szám,a két országos kereskedelmi televizió (tv2,RTL KLUB)lefedettségével megegyezik.