Go Trabi Go!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van ehez a játékhoz magyaritás???
Snecie Smicie
nem ér annyit hogy pénzt adja érte..inkább húzd le torrentrõl ha már tolni akarod :>😉)

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Meg fogom venni. Már csak a Red Cow energiaital-márkáért is. 😊

12346
ige', sweechnél és relaksnél a pont^^ underground óta kb semmit nem változott a játék. és a soronkövetkezõ lesz a "4." ugyanabból.
így értettem, "bár bocs"😊

Snecie Smicie
kipróbáltam, borzalmasan egyszerû a játék, semmi változatosság, elsõ pár percben érdekes még mert trabi, aztán az 4/32 után uninstallt kapott |-c((((

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Sephi
Amagad....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ColdFire
neeeeeeeeeeeeeeee............ xDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

RelakS
De a rókabõr az Underground-nál kezdõtött 😉
(jóóó, tudom, az elõtte lévõ x rész is ugyan olyan volt, csak más 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

M@TriX
sztem ez már a 10. is lehet 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sweech
szerintem az underground 1-2re és a most wantedre gondolt

akyyy
bár bocs de az nfs soron következõ része tán már a 8 vagy 9-ik!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

M@TriX
sztem a demo is elég belõle 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Go.Trabi.Go.GERMAN-POSTMORTEM
<#hehe>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Törölt felhasználó
ngcsnet
<#zavart2> carbon...lál..😊

12346
lál mi az a carbon?^^ jah a rókabõr negyedik része sry:C

M@TriX
hát elméletileg más a fejlesztõcsapat és más a játékcím is.

Scholes18
jó kis kedvcsináló az NFS carbonra <#hehe>

Glory Glory Man United!!

Hát az összes kocsi pálya ugyanaz, szeritenm csak az van hogy Mo-n magyar menüvel adták ki, ném,etbe meg némettel és más lett a neve meg a km órát megváltoztatták.

A Trabi racert nem probáltam még de ennek a hangja trabis de valahog ynem az igazi.

Volt egy ksi 40mb-s trabis játék annak szebb volt a hangja sokkal.

Egyébként ez meg a maluch racer emg skoda racer tök ugynaz a maluchban is ugyanez a páyla volt.
Most néztem leirást rola 3 bol 3nál szimulator kategoriába sorolták ,ez szégyen....

ngcsnet
Trabi Racerral játszottam, borzalmas volt<#idiota>
Állatira idegesítõ játék <#smile>

Mi a különbség a két game között? Talán a Trabi racert nem adták ki a német piacra és ezért adják ki õk?

Harly18
Ez dettora ugyanaz a játék. Ugynazt akarják eladni más név alatt. Azt hiszik így sikeresebb lesz.....hát :S

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

M@TriX
szó-mi szó tnyleg baromira hasonló.... bár lehet motorliszenszrõl van szó...

Trabi Racer

Go Trabi Go!

M@TriX
A német Edel Interactive és a Kalypso Media bejelentették, hogy már elkészült a Go Trabi Go! címû játékuk, amely az azonos címû film játékadaptációja akar lenni. Hogy mekkora sikerrel, azt eldöntheti akárki aki látta a filmet és leszedi a lenti linkrõl a játék demóját.

Az elõkerült képek alapján egy szimpla versenyjátéknak tûnik - és nem is valami szép -, de reméljük a jellegzetes motorhangot nem felejtették el digitalizálni. További érdekes megfigyelésem, hogy igen nagy hasonlóságot mutat a magyar fejlesztésû Trabi Racer <576.hu> -el.

Játékok.hu