23
Megjelenés: 2006. október 13. - Demó van!
-
balee0 #23 Van ehez a játékhoz magyaritás???
-
#22 nem ér annyit hogy pénzt adja érte..inkább húzd le torrentről ha már tolni akarod :>)) -
Vlala #21 Meg fogom venni. Már csak a Red Cow energiaital-márkáért is. :) -
#20 ige', sweechnél és relaksnél a pont^^ underground óta kb semmit nem változott a játék. és a soronkövetkező lesz a "4." ugyanabból.
így értettem, "bár bocs":) -
#19 kipróbáltam, borzalmasan egyszerű a játék, semmi változatosság, első pár percben érdekes még mert trabi, aztán az 4/32 után uninstallt kapott |-c(((( -
#18 Amagad.... -
#17 neeeeeeeeeeeeeeee............ xDDDDDDD -
#16 De a rókabőr az Underground-nál kezdőtött ;)
(jóóó, tudom, az előtte lévő x rész is ugyan olyan volt, csak más :D) -
#15 sztem ez már a 10. is lehet ;) -
#14 szerintem az underground 1-2re és a most wantedre gondolt -
#13 bár bocs de az nfs soron következő része tán már a 8 vagy 9-ik! -
#12 sztem a demo is elég belőle ;) -
Hellsing47 #11 Go.Trabi.Go.GERMAN-POSTMORTEM
-
#10 LOL ez a játék :) -
#9 carbon...lál..:) -
#8 lál mi az a carbon?^^ jah a rókabőr negyedik része sry:C -
#7 hát elméletileg más a fejlesztőcsapat és más a játékcím is. -
#6 jó kis kedvcsináló az NFS carbonra -
atiwrc #5 Hát az összes kocsi pálya ugyanaz, szeritenm csak az van hogy Mo-n magyar menüvel adták ki, ném,etbe meg némettel és más lett a neve meg a km órát megváltoztatták.
A Trabi racert nem probáltam még de ennek a hangja trabis de valahog ynem az igazi.
Volt egy ksi 40mb-s trabis játék annak szebb volt a hangja sokkal.
Egyébként ez meg a maluch racer emg skoda racer tök ugynaz a maluchban is ugyanez a páyla volt.
Most néztem leirást rola 3 bol 3nál szimulator kategoriába sorolták ,ez szégyen....
-
#4 Trabi Racerral játszottam, borzalmas volt
Állatira idegesítő játék
Mi a különbség a két game között? Talán a Trabi racert nem adták ki a német piacra és ezért adják ki ők? -
#3 Ez dettora ugyanaz a játék. Ugynazt akarják eladni más név alatt. Azt hiszik így sikeresebb lesz.....hát :S -
#2 szó-mi szó tnyleg baromira hasonló.... bár lehet motorliszenszről van szó...
Trabi Racer
Go Trabi Go!
-
#1 A német Edel Interactive és a Kalypso Media bejelentették, hogy már elkészült a Go Trabi Go! című játékuk, amely az azonos című film játékadaptációja akar lenni. Hogy mekkora sikerrel, azt eldöntheti akárki aki látta a filmet és leszedi a lenti linkről a játék demóját.
Az előkerült képek [jatekok.hu] alapján egy szimpla versenyjátéknak tűnik - és nem is valami szép -, de reméljük a jellegzetes motorhangot nem felejtették el digitalizálni. További érdekes megfigyelésem, hogy igen nagy hasonlóságot mutat a magyar fejlesztésű Trabi Racer [576.hu] -el.
Játékok.hu