40
Destroy All Humans! - Make War Not Love
-
bere93 #40 az oroszos páján amikor kikell menteni natalyát akkor azzal a 3 szarral mit kell csinálni?
HEEEEELP -
Mike65 #39 valahogy megöltem nagy nehezen, most kezdtem a második részt, hát eddig az 1 jobban bejön, sokdolgot kivettek belőle, bár tettek bele új dolgokat -
Mike65 #38 hello!
az első részt nyomom xboxon, lehet, hogy kicsit off, de ti biztos tudjátok hogyan kell kinyírni a fekete ruhás csaj, aki mindig újratölti magát?
-
fradi #37 Köszi, Megpróbálom!! -
#36 nah végig vittemkb 14 óra a játék idő és nagyon jó....és könnyű!!!Ha valakinek segítség kell itt az MSN-em:[email protected] -
#35 De ez még nem s nehéz...majd mikor KOJIRA-val kell harcloni pfüüüüüüüüü -
#34 Fradi itt vannak a válaszok:B,A,B,C,C és B -
fradi #33 Csak azért írok hogy ne haljon meg ez a topic (meg hogy válaszoljatok a kérdésemre) -
fradi #32 Hali
A Fehér nindzsáknál az egyik nindzsa valami Kérdést tesz fel.
Mik a válaszok??
És a kérdések?
Van a játékhoz végigjátszás? -
Sliderx #31 Aki játszott vele megmondhatná mennyi a játékidő. -
#30 Passz...nekem megvan, de még nem volt idöm rá...a co-op multi része miatt erdekel... -
Sliderx #29 Játszik még valaki ezzel?
Mennyi a játékideje? -
Dloc #28 Petőfi csarnok.
Ot van xbox-ra meg ps2-re is.
Az gondolom nem zavar hogy másolt.
Eredetiben kúrva drága. -
alfredosz #27 Nyugi van! Nem töltöm le,hanem megveszem valahol! -csak hol? -
#26 Ez nem indok arra , h warezolj -.-
Bíróságon aszondod , h megnézted a Médiában de nem volt Xboxra ezért letöltötted?
Pfff... -
alfredosz #25 Nemrég nézztem a Mediában és nem volt xbox-ra! Egyépként már rég megvettem volna!
-
Code92 #24 elmész és megveszed jah boccs előtte vinni kelll anyuci tárcájából néhány papírt meg egy-két olyan fényes kör alakú izétéls most vicccen kívűl ha kell akkor rászánsz annyit amennyibe kerül ha nem szánsz rá akkor sztem neked nem is olyan "nagyonfontos" -
#23 Nincs warez , ha nem érted akkor legjobb lesz ha eltűnsz. Köszi... -
Papesz #22 Ha TÉNYLEG NAGYON fontos, akkor lehet kapni a Media Markt-ban, tegnap láttam. -
alfredosz #21 Hol lehet letölteni??? Nagyon fontos lenne! Egyszerűen nem tudom sehol megszerezni Xbox-ra!!
Segítsen valaki! -
#20 Na én is megvettem online 40 kb/s-es átlagsebességgel
Sajnos én ezt a játékot MÉG (mivelhogy nagyon az elején tartok) izgalmasnak.Hosszútávon unom már :/ Folyton lőnek rám :/ Repülő bigyóval meg TÉNYLEG folyton lőnek :D:D:D Az kicsit idegesít.Az a hülye rendőrség stb idegesít mert RÖGTÖN ottvannak ahogy meglát valaki.Az tuti , h 2es játékmód ultrakirály :D:D:D Majd haverral játszunk egy párat vele :) Arra jólesz :D:D:D
Azoknak az embereknek ajánlom kicsit a játékot akik szeretnék ilyen felsőbbrendűnek érezni magukat :D Na ebbe megvan az.Szóval amikor ott lövöldözik rád egyedül a rendőr te meg csak előveszed azt a sokkolót és lelövöd:)))))) Király érzés :D
Grafikában az emberek nem tetszenek...Az űrlény nagyon szép meg a pálya jól zúzható bájdevéj de az emberek rondábbak mint az ufó :D Emberekből még hiányolom a fajtát :) Szóval most összvissz eddig csak ilyen "fajta" embert láttam:(nem hiszem , h fogok többet látni)
KGBs ügynök,Katona,Rendőr,Férfi/női városlakó, férfi/női hippi és kifogytam a fajtákból.
Durva összefoglalás: Eleje unalmas (már akinek) későbbi játékmenetben lehet nagyobb változás (upgradek több fegyó jobb ellenségek ,jobb cumók).
-
#19 Még csak az elején tartok,de a beszólások némelykor beszarásra késztetik az embert.Grafikailag is kellemes darab. -
#18 KURVAJÓ játék a 2! Eggyel sajnos nem játszottam
Viszont elakadtam ott amikor bele kell szállni az űrhajóba. Beleszállok, de fogalmam sincs mit kell leölni. A kocsik arrébdobásával kell a zöld csíkot beteríteni. Az meg is volt. De utána nemtom hogyan tovább. Valakinek valami 5let? -
#17 Én ma este próbálom ki aztán nyilatkozom... -
Haxley #16 hgfhgf -
#15 ja hát aki az első résszel játszott.Gondolom nem sok újdonság van, de nekem ez az első, még újnak hatnak a szituk, poénok, beszólások :D jó játék -
Crazy Mate #14 Az első tetszett,de ez valamiért nem... -
#13 faszájosaz első részt is szerettem -
#12 Nagyon nem szar, én jól szórakozom vele -
Crazy Mate #11 Nagyon szar játék,kipróbáltam,játszottam vele és úgy mondom ezt.Ez az első játék amire ezt mondom. -
#10 jah, irtak hogy eleg humoros... :-P -
#9 Toltam vele már pár órácskát. Ahogy mondtam ez egy GTA csak UFO-s szemszögből, sok humorral.
Felemeltem egy hippi küllemű csókát az "elmémmel', erre a válasz "Állat jó anyag." vagy a KGB-s pl. Sztálint emlegetik -ha jól értettem.
Ha lecsupaszítjuk a játékot, akkor kiderül, hogy a szokásos, menj el ide, szerezd meg azt, hozd el ezt, öld meg azt, robbantsd fel amazt.
Ettől függetlenül kellemes szórakozás és jó kedv társul hozzá :-)
Aki szereti a GTA-szerű szabadon mászkálós játékokat az jól ellesz vele. -
#8 Hmmm...IGN-en ma review-ztak, 10-böl 8at kapott, allitolag jo+lehet co-opban is tolni, ami jopont..az viszont nem az; h. co-opban egymas mellett kell tolnotok, különben mindig visszateleportal..Allitolag az egesz varost(2player modban) nem birná a PS-ek/x-box-ok memoja..Legalabbis ezzel magyarazkodtak... Nah mind1, ennek ellenere faxa hogy van benne co-op... en lehet hogy megproba letölteni... :-) -
fanatifo #7 Sztem egy holt középkategóriás játék... -
Vlala #6 Tudom, útáljátok ezt a kérdést, de van rá esély, hogy ez PC-re is megjelenik? Érdekelne a téma. :) -
Vlala #5 Az ötlet nálam tíz pont, a grafika is jó... ezt megnézem magamnak. -
Crazy Mate #4 Rohadt jó játék,majd beszerzem ezt is meg az első részt is.Első rész már megvolt és nagyon tetszett nekem! -
haxoror #3 Ez kurva jónak néz ki! :DDD -
Borg #2 Már majdnem írtam, hogy olyan konzolos grafikája van... -
#1 Teljesen el vagyok képedve, hogy ennek a "mélyenszántó remekműnek" még senki nem nyitot topicot
A hivatalos megjelenés napja ma van, és a wrz "setét" istenei, már tettek is róla, hogy biztonsági másolat címszóval, aki akarja megnézhesse.
Előre szólok, hogy nincs középút.
Vagy utálod a játékot, vagy baromi jól szórakozol vele. Mondhantám úgy is, hogy ez egy GTA-klón csak egy kicsit másképp.
Nekem személy szerint néha már unalmas 1-2 játékban a 28678. monsztát legyakni, bár ugye szép számmal akadnak olyan nevek is melyekben gonosz terroristákat vagy éppen a 3. birodalom töketlen legényeit írthatjuk.
De ez a játék más... van egy sejtésem, hogy sokan nem is tudjátok, hogy tavaly jelent meg az első része és nem is kapott olyan rossz értékeléseket (átlag 75% körül), mint ahogy az ember azt elvárná a meglehtősen blőd téma alapján.
Nem akarok poéngyilkos lenni, de nem sok olyan játék van ahol a célunk az emberi faj írtása, tehenek és egyéb állatkák elménkkel történő befolyásolása, sőt még dezintegrátorral sem gyakran találkozunk.
Igen, a játék kőkeményen a humorról szól.
Vannak itt kérem FBI ügynökök, ruszki KGB-s figurák, sportkocsi helyett egy böhöm nagy UFO-val járkálhatunk, ártatlan néniket bomlaszthatunk atomjaira... jól hangzik nem?
Kedvcsináló: