Destroy All Humans! 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az oroszos páján amikor kikell menteni natalyát akkor azzal a 3 szarral mit kell csinálni?
HEEEEELP
valahogy megöltem nagy nehezen, most kezdtem a második részt, hát eddig az 1 jobban bejön, sokdolgot kivettek belõle, bár tettek bele új dolgokat
hello!

az elsõ részt nyomom xboxon, lehet, hogy kicsit off, de ti biztos tudjátok hogyan kell kinyírni a fekete ruhás csaj, aki mindig újratölti magát?

Köszi, Megpróbálom!!<#worship><#worship>
Tegzes Bálint
nah végig vittem<#vigyor3><#vigyor3>kb 14 óra a játék idõ és nagyon jó....és könnyû!!!Ha valakinek segítség kell itt az MSN-em:[email protected]

MucsaRöcsöge

Tegzes Bálint
De ez még nem s nehéz...majd mikor KOJIRA-val kell harcloni pfüüüüüüüüü<#vigyor4><#crazya><#vigyor2><#hehe><#eplus2><#smile><#nyes><#circling><#hawaii>

MucsaRöcsöge

Tegzes Bálint
Fradi itt vannak a válaszok:B,A,B,C,C és B

MucsaRöcsöge

Csak azért írok hogy ne haljon meg ez a topic (meg hogy válaszoljatok a kérdésemre)<#vigyor>
Hali

A Fehér nindzsáknál az egyik nindzsa valami Kérdést tesz fel.

Mik a válaszok??

És a kérdések?

Van a játékhoz végigjátszás?<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Aki játszott vele megmondhatná mennyi a játékidõ.
dinomano
Passz...nekem megvan, de még nem volt idöm rá...a co-op multi része miatt erdekel...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Játszik még valaki ezzel?

Mennyi a játékideje?
Petõfi csarnok.
Ot van xbox-ra meg ps2-re is.
Az gondolom nem zavar hogy másolt.
Eredetiben kúrva drága.

Nyugi van! Nem töltöm le,hanem megveszem valahol! -csak hol? <#kerdes><#kerdes><#heureka><#heureka>
Checkerboy
Ez nem indok arra , h warezolj -.-

Bíróságon aszondod , h megnézted a Médiában de nem volt Xboxra ezért letöltötted?

Pfff...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Nemrég nézztem a Mediában és nem volt xbox-ra! Egyépként már rég megvettem volna!
<#ejnye1><#nezze>
elmész és megveszed jah boccs elõtte vinni kelll anyuci tárcájából néhány papírt meg egy-két olyan fényes kör alakú izét<#idiota>éls most vicccen kívûl ha kell akkor rászánsz annyit amennyibe kerül ha nem szánsz rá akkor sztem neked nem is olyan "nagyonfontos"

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Checkerboy
Nincs warez , ha nem érted akkor legjobb lesz ha eltûnsz. Köszi...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Ha TÉNYLEG NAGYON fontos, akkor lehet kapni a Media Markt-ban, tegnap láttam.

Papesz

Hol lehet letölteni??? Nagyon fontos lenne! Egyszerûen nem tudom sehol megszerezni Xbox-ra!!
Segítsen valaki!
Checkerboy
Na én is megvettem online 40 kb/s-es átlagsebességgel <#idiota><#idiota>
Sajnos én ezt a játékot MÉG (mivelhogy nagyon az elején tartok) izgalmasnak.Hosszútávon unom már :/ Folyton lõnek rám :/ Repülõ bigyóval meg TÉNYLEG folyton lõnek 😄😄😄 Az kicsit idegesít.Az a hülye rendõrség stb idegesít mert RÖGTÖN ottvannak ahogy meglát valaki.Az tuti , h 2es játékmód ultrakirály 😄😄😄 Majd haverral játszunk egy párat vele 😊 Arra jólesz 😄😄😄

Azoknak az embereknek ajánlom kicsit a játékot akik szeretnék ilyen felsõbbrendûnek érezni magukat 😄 Na ebbe megvan az.Szóval amikor ott lövöldözik rád egyedül a rendõr te meg csak elõveszed azt a sokkolót és lelövöd😊))))) Király érzés 😄

Grafikában az emberek nem tetszenek...Az ûrlény nagyon szép meg a pálya jól zúzható bájdevéj de az emberek rondábbak mint az ufó 😄 Emberekbõl még hiányolom a fajtát 😊 Szóval most összvissz eddig csak ilyen "fajta" embert láttam😞nem hiszem , h fogok többet látni)
KGBs ügynök,Katona,Rendõr,Férfi/nõi városlakó, férfi/nõi hippi és kifogytam a fajtákból.

Durva összefoglalás: Eleje unalmas (már akinek) késõbbi játékmenetben lehet nagyobb változás (upgradek több fegyó jobb ellenségek ,jobb cumók).

Max 36
Még csak az elején tartok,de a beszólások némelykor beszarásra késztetik az embert.Grafikailag is kellemes darab.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Sland
KURVAJÓ játék a 2! Eggyel sajnos nem játszottam

Viszont elakadtam ott amikor bele kell szállni az ûrhajóba. Beleszállok, de fogalmam sincs mit kell leölni. A kocsik arrébdobásával kell a zöld csíkot beteríteni. Az meg is volt. De utána nemtom hogyan tovább. Valakinek valami 5let?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Prypiat
Én ma este próbálom ki aztán nyilatkozom...

Üdv: Pripyat

hgfhgf

Seth
ja hát aki az elsõ résszel játszott.Gondolom nem sok újdonság van, de nekem ez az elsõ, még újnak hatnak a szituk, poénok, beszólások 😄 jó játék

PSN ID.: Beegabor

Az elsõ tetszett,de ez valamiért nem...

Szaszura
faszájosaz elsõ részt is szerettem<#eljen><#wave>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Seth
Nagyon nem szar, én jól szórakozom vele

PSN ID.: Beegabor

Nagyon szar játék,kipróbáltam,játszottam vele és úgy mondom ezt.Ez az elsõ játék amire ezt mondom.

dinomano
jah, irtak hogy eleg humoros... :-P

Tinman
Toltam vele már pár órácskát. Ahogy mondtam ez egy GTA csak UFO-s szemszögbõl, sok humorral.
Felemeltem egy hippi küllemû csókát az "elmémmel', erre a válasz "Állat jó anyag." vagy a KGB-s pl. Sztálint emlegetik -ha jól értettem.

Ha lecsupaszítjuk a játékot, akkor kiderül, hogy a szokásos, menj el ide, szerezd meg azt, hozd el ezt, öld meg azt, robbantsd fel amazt.
Ettõl függetlenül kellemes szórakozás és jó kedv társul hozzá :-)
Aki szereti a GTA-szerû szabadon mászkálós játékokat az jól ellesz vele.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dinomano
Hmmm...IGN-en ma review-ztak, 10-böl 8at kapott, allitolag jo+lehet co-opban is tolni, ami jopont..az viszont nem az; h. co-opban egymas mellett kell tolnotok, különben mindig visszateleportal..Allitolag az egesz varost(2player modban) nem birná a PS-ek/x-box-ok memoja..Legalabbis ezzel magyarazkodtak... Nah mind1, ennek ellenere faxa hogy van benne co-op... en lehet hogy megproba letölteni... :-)

Sztem egy holt középkategóriás játék...
Tudom, útáljátok ezt a kérdést, de van rá esély, hogy ez PC-re is megjelenik? Érdekelne a téma. 😊

Az ötlet nálam tíz pont, a grafika is jó... ezt megnézem magamnak.

Rohadt jó játék,majd beszerzem ezt is meg az elsõ részt is.Elsõ rész már megvolt és nagyon tetszett nekem!

Ez kurva jónak néz ki! 😄DD

Már majdnem írtam, hogy olyan konzolos grafikája van...
Tinman
Teljesen el vagyok képedve, hogy ennek a "mélyenszántó remekmûnek" még senki nem nyitot topicot <#vigyor3>

A hivatalos megjelenés napja ma van, és a wrz "setét" istenei, már tettek is róla, hogy biztonsági másolat címszóval, aki akarja megnézhesse.

Elõre szólok, hogy nincs középút.
Vagy utálod a játékot, vagy baromi jól szórakozol vele. Mondhantám úgy is, hogy ez egy GTA-klón csak egy kicsit másképp.
Nekem személy szerint néha már unalmas 1-2 játékban a 28678. monsztát legyakni, bár ugye szép számmal akadnak olyan nevek is melyekben gonosz terroristákat vagy éppen a 3. birodalom töketlen legényeit írthatjuk.

De ez a játék más... van egy sejtésem, hogy sokan nem is tudjátok, hogy tavaly jelent meg az elsõ része és nem is kapott olyan rossz értékeléseket (átlag 75% körül), mint ahogy az ember azt elvárná a meglehtõsen blõd téma alapján.

Nem akarok poéngyilkos lenni, de nem sok olyan játék van ahol a célunk az emberi faj írtása, tehenek és egyéb állatkák elménkkel történõ befolyásolása, sõt még dezintegrátorral sem gyakran találkozunk.
Igen, a játék kõkeményen a humorról szól.
Vannak itt kérem FBI ügynökök, ruszki KGB-s figurák, sportkocsi helyett egy böhöm nagy UFO-val járkálhatunk, ártatlan néniket bomlaszthatunk atomjaira... jól hangzik nem? <#alien>

Kedvcsináló:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.