Új európai biztonsági projektek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ki terrorista-gyanús?
Sõt, melyik ország terrorista-gyanús?
És mi alapján toloncolod ki õket?
Tök jó, hogy az emberek lázadoznak a személyiségi jogaik meg a perszonális szférájuk megcsonkítása miatt, ha kijön valami ócska RFID-es hír, de zokszó nélkül takarítanának ki komplett családokat, akiknek uscve annyi közük van az egészhez, mint mondjuk nekem.
Hát faszom.
Sõt, melyik ország terrorista-gyanús?
És mi alapján toloncolod ki õket?
Tök jó, hogy az emberek lázadoznak a személyiségi jogaik meg a perszonális szférájuk megcsonkítása miatt, ha kijön valami ócska RFID-es hír, de zokszó nélkül takarítanának ki komplett családokat, akiknek uscve annyi közük van az egészhez, mint mondjuk nekem.
Hát faszom.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Hihetetlen mennyi penzt elkoltenek ilyen jatekokra.
Sokkal egyszerubb lenne, ha terorista gyanus orszagokbol erkezoket nem engednenek be az EU-ba, aki meg mar ittvan azt hazakuldenek ...
Sokkal egyszerubb lenne, ha terorista gyanus orszagokbol erkezoket nem engednenek be az EU-ba, aki meg mar ittvan azt hazakuldenek ...
Tudtam, hogy az amcsik jobban járnak. Két év múlva megszabadulnak GWB-tõl, és ezzel vége lesz a "War on Terror" féle abszurd idiotizmusnak, de nem vagyok biztos benne, hogy az EU Bizottságtól olyan könnyû lenne megszabadulni.
"de a testület képviselõi kiemelték, hogy az emberi és a szabadságjogok nem sérülhetnek az új rendszerek üzembe állításával. "
mondják ezt miközben már számtalan helyen megvan sértve...
"de a testület képviselõi kiemelték, hogy az emberi és a szabadságjogok nem sérülhetnek az új rendszerek üzembe állításával. "
mondják ezt miközben már számtalan helyen megvan sértve...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan