A Vista lehet az utolsó a Windowsok sorában

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eredetileg beharangozott megjelenési idõpont már elmúlt pár éve...

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

celza8807
mikor is jelenik meg hivatalosan a Vista (1.0)??

A#1

Evogordon
Elõször azt hittem hogy feladja a microsoft és nem lessz több windows és a linux veszi át a hatalmat 😄

Ha, nem lesz oprendszer és pont akkor megy ki az internet, mikor a legnagyobb szükség lenne rá, akkor <#falbav>
A WinXP neked nem eléggé optimalizált? Igaz, hogy lehetne assemblyben is játékot írni, és ha nagyon sietnének 10-15 év alatt meg is írhatnák rajta a DOOM 2-t 😊
Ilyenrol meg nem is hallottam😄 Es ha nem jatszok a gepemmel, akkor op. rendszer sem kell?😛
OFF
szerintem jó ötlet lenne egy külön oprendszert létrehozni a játékoknak, mert a PC jelenleg elterjedtebb, mitn a konzolok. A probléma a hajlandóságban van: a játékgyártó cégeket rá kéne venni, hogy összehozzanak egy közös platformot, és arra fejlesszenek. Ez szerintem jelenleg irreális. A másik lehetõség, hogy létre kell hozni egy rendszert, ami képes windowsos játékok futtatására, ezzel az a probléma, hogy microsofthoz kötött lenne...
ON
Tetszik ez a definíció <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

A Mikroszoft nem akarja szabadalmaztatni a spanyolviaszt? Már 10 éve ilyen a világ, csak hogy észrevették. Ennyire az szokott fájni, amikor az Intel bejelent valami 15 éves "újdonságot" és valami észvesztõ nagy feljesztésként reklámozzák. Ezek a cikkek arra jók, hogy téma legyen a Mikroszoft, parasztvakítás az egész.

Az oprendszernek az a lényege, hogy a játék és a hardver között kapcsolatot hozzon létre. A bioszhoz a játék nem tud csatlakozni.

Gracie Barra

a firefox az ingyenes miért akarod te megvenni azt a windózzal? 😊

a másik az a hardveres dolog... pc-n ez nem mûködik, de már van ilyen, úgy hívják játékkonzol, Játékra optimalizált HW és SW.
Lehetne kiírni ilyen állandó kiegészítõ program pályázatokat. Aztán a közösség szavaz, az MS pedig beépíti az oprendszere frissítésébe.
Milyen állat lenne, ha ( ez csak példa!!!)mondjuk FireFox böngészõvel lehetne alapból Windózt venni. Annyira, h az explorerre semmilyen hivatkozás sem volna.
Vagy ( ezt már írtam)lehetne olyan op. rendszereket gyártani pl hw. igényesebb játékokhoz, melyeknek saját op rendszerük van külön partíción.
Ha játszani akarsz, akkor a játék közvetlenül kapcsolódik a BIOSZhoz. Rentgeteg prociidõt fel lehetne így szabadítani. És a felvásárlások, cégegysesülések miatt már alig van egypár alaplap+chipkészlet+vidkari konfig.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Most is ez van. Warez-nak hívják 😄

bertino
"A jövõt illetõen egyetértett azzal, hogy a legtöbb szoftver az interneten keresztül terjed majd, és ez alól senki nem vonhatja ki magát."

ennyi a lényeg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mo.Organ
Na okos hozzászolások gyerünk! Itt van megint egy kis Vista sztori.
Már elõre nevetek. <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

← ElőzőOldal 2 / 2