13
A szupercsapat (The A-Team)
 • ricsa008
  #13
  jön az 1. évad dvd-re
 • II Rocky II
  #12
  Kitűzték a Szupercsapat-mozifilm premierjét
  2008. március 24. 17:09, Hétfő - Szekeres Viktor


  Ismét reneszánszukat élik a tévésorozatokból készített mozfilmek: az elkövetkező alig több mint egy évben négy kisképernyőn megismert alkotást is újra fognak gondolni és sok-sok évad helyett 90-120 percben prezentálják nekünk.

  Ezek közül pedig az egyik leginkább nagyszabású minden bizonnyal a Szupercsapat lesz - a The A Team eredeti címre hallgató sorozat alapján készült film ennek megfelelően meg is kapta az egyik kiemelt nyári premieridőpontot: 2009. június 12-én tűzik a nagyérdemű elé, abban az időpontban, amikor az Eddie Murphy-féle Nowhereland is mozikba kerül.

  A problémamegoldó háborús veteránokról szóló filmet John Singleton fogja rendezni és teljesen modernizálva lesz (a veteránok sem vietnámiak lesznek). Az eddig szállingózó hírek szerint Ice Cube-nak van a legnagyobb esélye, hogy megkapja a sorozatban Mr. T. által játszott szerepet, valamint Woody Harrelson nevét is hallani úton-útfélen a filmmel kapcsolatban.
 • Dexantreal
  #11
  Jó ötlet ez. Egyébként használtam keresőt és mégse dobta ki a régi topikot :S.
 • Calver
  #10
  rettegek... ki tudná még jól eljátszani azt az idióta Murdock-ot? a sorozat hatalmas volt, de filmet csinálni belőle jópár év múlva, hát ehh...
 • Shiwo
  #9
  csak így az ember látja, hogy "nini, új téma..jéé..szupercsapat..az jó sorozat volt..", ha meg 1szerüen a régibe írja, valszeg a kutya se veszi észre, max az, aki bennfelejtette a kedvencei között... az ember meg alapvetően lusta rákeresni, hogy van-e ilyen..de ha még rá is keres, esélyes , hogy a kutya se válaszol neki..igazán betehetne ezért az sg valami "régi téma ajánló" részt, ahol olyan topicokat ír ki, amikbe régen írtak..oszt ha már szem elött van, lehet beindulna ismét ott az élet..
 • [Walaki]D`Lair
  #8
 • Dexantreal
  #7
  Miért?:P Most jött ez a hír, ezt átpakoljuk oda, az én témámat töröljük és nem kell törölni azt
 • 0ppika
  #6
  Akkor javasoljuk a kedves szerkesztőknek hogy minden ilyen régi topikot töröljenek.
 • Met
  #5
  holnap lesz 2 éve, hogy írtak oda utóljára :D
 • Dexantreal
  #4
  Hja, akkor felőlem átpakolható oda.
 • endiboy
  #3
  rossz előérzetem van mindig az ilyen hírek kapcsán
  egyébként én is szerettem még anno a sorozatot
 • 0ppika
  #2
  hello mi

  Ugyan EZ a sorozatról szól, de szvsz elfér ott ez is
 • Dexantreal
  #1
  Hy all!

  No kérem. Igen érdekes hírre bukkantam. Megakarják filmesíteni a Szupercsapat sorozatot, ami egykor futott RTL-n és TV2-n.


  Mr T megsértődött: nem fog szerepelni A szupercsapat moziváltozatában.

  A szupercsapat se kerülhette el a sorsát. A Dallashoz és a Baywatchoz hasonlóan a négy vietnámi veterán, "Hannibal" Smith ezredes, Peck hadnagy, Murdock százados és Baracus őrmester kalandjait is vászonra akarják vinni, teljesen új szereplőgárdával.

  A film producere a régi szereplőket is bele szeretné csempészni a moziba, és a repülésiszonyos Baracus őrmestert, azaz Mr T-t már fel is kérte egy rövid jelenésre. Az 54 éves színész azonban elutasította az ajánlatot, mert nem tetszett neki, hogy más lesz Baracus őrmester, neki meg majd csak "találnak" egy szerepet. "Nagyon sértőnek találtam, hogy bele akarnak rakni a filmbe, mikor valaki más alakítja a karakterem." - idézi a Life Style Extra a sértődött Mr T-t.

  Szóval a régi sorozatot megakarják filmesíteni. Nem tudom kinek mi a véleménye róla, de én kíváncsiam várom és picit tartok is tőle. Mert már oly sok sorozatból akartak filmet csinálni és volt pár, ami bizony el lett fuserálva, remélem az A-Team nem kerül erre a sorra. Régi nagy kedvenceim közé tartoznak és Mr-T volt a legjobb színész Bosco szerepére....kár érte. Remélem valahogy kitudják engesztelni és ott lesz.

  Más tud a filmmel kapcsolatba egyéb hírt? :S