Vallási értékeket hirdető filmek a Foxnál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt még sosem vettem észre.
Vallásos embereket is láttam már embertelennek - néha éppen a vallás miatt. És természetesen ez vice versa igaz, láttam már kicsit sem vallásos embereket, akik nagyon is emberségesek voltak
Az "emberiség elpusztulásához" nem értek.
Vallásos embereket is láttam már embertelennek - néha éppen a vallás miatt. És természetesen ez vice versa igaz, láttam már kicsit sem vallásos embereket, akik nagyon is emberségesek voltak
Az "emberiség elpusztulásához" nem értek.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Az értékek megmaradtak, ma is az emberiséget támogatják. Isten nélkül elpusztul az emberiesség és az emberiség.
Az a baj a kereszténységgel, hogy a kezdeti értékeivel ellentétben ma már inkább árt az emberiségnek, mint használ... (szerény véleményem)
Egész jó pénzkereseti lehetõség... South Park - Christian Hard Rock rúlz! 😊))
Egész jó pénzkereseti lehetõség... South Park - Christian Hard Rock rúlz! 😊))
Sokkal undorítóbb, amikor nem.
Undorító, hogy Krisztus tanításait mindig csak üzleti célokra használták a világtörténelemben.
"Simon Swart fõigazgató hangsúlyozta, hogy lépésük oka "nem ideológiai expanzió", hanem a haszon."
Magyarra lefordítva: a profitmaximalizáció indukálta, ideológiai szegmensbe történõ expanzió.
De legalább õszinte.
"A Fox 14 millió otthonba akarja eljuttatni keresztény filmjeit és számít az egyházak közremûködésére is a figyelem felkeltésében."
Na mi van, meghirdettük a "Katolicizmus hurrá" kampányt? 😊
Magyarra lefordítva: a profitmaximalizáció indukálta, ideológiai szegmensbe történõ expanzió.
De legalább õszinte.
"A Fox 14 millió otthonba akarja eljuttatni keresztény filmjeit és számít az egyházak közremûködésére is a figyelem felkeltésében."
Na mi van, meghirdettük a "Katolicizmus hurrá" kampányt? 😊