Csereprogram
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, az lehet, hogy hollandia "csak" 500.000, viszont sokkal többet költessz ott az "életre". Ott 400ft-ból nem kajálsz meg. Szal a végére nagyjából ugyanennyi, vagy még több jön ki. És az akkor is csak európa, én meg itt vagyok ázsiában, a világ minden részébõl vannak haverjaim, ha kicsit pihenni akarok, akkor elmegyek egy egzotikus szigetre, fehér homok, pálmafa... szinte ingyen. ha nem turista vagy, akkor a szállás is olcsó. Mármint úgy értem, hogy van csomó maláj haverom, akiknél lakhatok, nem kell 10.000-t fizetnem éjszakánként, nagyjából tudom hol lehet olcsón enni, meg nem a búvár központokba kell menni búvártúráért, hanem az ismerõsöm ismerõséhez...
Amúgy oxfordi diplomát ad a suli, vagy mit...
Mert mondjuk kakor HOllandia sztem 500.000 FT körül van , ami már elviselhetõ.
Egyébként abból a 1.5M-ból a család nem kap semmit <#wow3>#wow3>
Én most malájziában vagyok. a suli olyan 700.000 egy évre, a kolesz 60-70.000 egy szemeszterre, meg az ide meg vissza út 280.000, a papírok, meg ilyenek még kb 50.000. Olcsóbb is (nem olcsó), mint a családnál lakás, és jobb is. Bármikor hazamehetsz hulla részegen, nem gáz. Na nem mintha, én itt annyit innék, mert az alkohol az ami rohadt drága itt, de minden más fillérekért van. 400 ft-ból degeszre eszem magam, és még finom eper shaket is ittam fagyival...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A dolog asszem 60.000 pénz volt, de lehet tévedek. Tavaly volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyeseknek gondot okoz, hogy hirtelen idegen környezetbe kerülnek, idegen családhoz, idegen iskolába, stb. Általában rendeznek felkészítõ táborokat, ahhol kicsit megismertetnek a fogadó ország szokásaival és az ottaniak életvitelével. Ellátnak tanácsokkal, hogy mire vigyázzunk, hogyan kezeljük az új családot, stb. Roppant hasznos.
Az az egy-két hét agyrém meg egy vicc. Semmire nem mész vele, max annyi, hogy hú most voltam itt meg ott, de pénzkidobáson kívül semmire nem jó. Azért megy el az ember cserediáknak, hogy nyelvet tanuljon. Ismertem olyanaokat akiknek még az az egy év is kevés volt hozzá, nemhogy két hét...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
hogy perkált-e az ügynökségnek, nem tudom
azt tudom, hogy csak ugy mehetett haza 1 év multán, ha megcsinálta a magyar középfokút
nem volt egyébként probléma eleinte se 😊
minden egyes szarságot kicímkéztünk a lakásban, hogy tudja kb. mit minek hívunk 😊
az egymás megértésére én egyaránt faszányosan tanultam tõle az angolt (megjegyzem, akkor tudtam életemben legjobban angolul) õ pedig arányosan a magyart
teljes mértékben megértettük egymást 2 hónap alatt, a többi már csak ráadás volt
nem voltak fennakadások 😊
én is kimennék egyébként valahova...
mind1 szal egyébként nem bántuk meg
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aki részt vett ilyenen , érdeklõdik , vagy tud ennél sokkal olcsóbb és jobb ajánlatot írjon !