Film paródiák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

nan76
*fav
nem tudom volt e már..gondolom sokszor:

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

ILLNeo
Sziasztok!
Érdekel titeket a filmszemle idei felhozatala. Mert itt mindent megtaláltam róla!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

DJ Skyline
4db Star Wars paródia...összességébe véve nem rossz, bár van 1-2 gyenge jelenet benne

Cuchulainn
Ezek kuurvajók 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
A terminátor megmenti jézust!
Nekem bejövõs 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Shiwo
fent van...bár nem néztem meg, mert barátnõm már alszik..majd ha felkeltem 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Meg a legtöbbje káromkodásról szól...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DJ Skyline
szerintem nem rossz, csak ezekkel az a baj, hogy mondjuk a negyedik nézésre már nem akkora poén egyik sem (amelyik jó persze, ami szar az értelemszerûen....)

DJ Skyline
nekem sem tetszett, de ha már megtaláltam véletlen, akkor belinkeltem ide 😊

Kíváncsi vagyok, Kolompár Szmeagolt láttátok-e?
Nem tudok róla, h fent lenne a neten, mert elég durva. Talán a címébõl következtethettek a tartalmára..
Nos kinek kell?? 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Jah, elfelejtettem megjegyezni: ez annyira gyenge volt számomra, hogy végig se néztem<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

banok
ez viszont jóak! <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
ez is eléggé gyenge...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nemtom, ez totál gyenge<#levele>

DJ Skyline
DJ Skyline
shrek, nem rossz! 😄D

De, behozta.

Vazz, de most a Shrek link nem érhetõ el:S<#shakehead>.

Thanks!<#wave> Majd meglesem.

daeemoon
Átszinkronizálások itt is vannak: http://szinkronsite.atw.hu 😊 van egy két egész jó 😊

Na jahh, de hol találni még ilyeneket? Youtobe-n vagy hol volt ugye az Oroszlánkirály,meg a Bogár élete és itt a Shrek, de más nem....pedig a Shrek féle paródia rohadt jó<#hehe>.

totl
<#vigyor4>

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

totl
jóvan wazze akko minden átszinkronizálás és paródia helye ez😄

Looool...<#hehe><#hehe>.

CSOCSO
de ezt miert ide nyitottatok?
DJ Skyline
Narancs Tetves és Dugó, Star Wars
Dallas
Szomszédok

klasszikusok, de sajna az elsõ pár megnézés után már nem olyan nagy kunszt egyik sem! 😊 sõt vannak eléggé szar poénok még elsõ nézéskor is!😄 bár ki ne látta volna ezeket! 😊

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

antijuve
dettó

ups and downs

Dying Soul
Filmparódiák 1 szó

akyyy
18+ ugyhogy ...😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gerbill
Ezek nem paródiák, csak átszinkronizálások. ARobin Hood a fuszeklik fejedelme az a paródia, meg a Nagy Durranás meg a hasonlók.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Alexease
Ezek messze allnak a parodiatol😞 Raadasul egy 18+ felirat is elkellne!
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

totl
Bármilyen paródiát linkeljetek!!

totl