40
Film paródiák
-
#40 -
#39 Szökés paródia! :)
-
#38 *fav
nem tudom volt e már..gondolom sokszor:
-
#37 Sziasztok!
Érdekel titeket a filmszemle idei felhozatala. Mert itt mindent megtaláltam róla!!! -
#36 4db Star Wars paródia...összességébe véve nem rossz, bár van 1-2 gyenge jelenet benne -
#35 Ezek kuurvajók :D -
#34 A terminátor megmenti jézust!
Nekem bejövős :) -
#33 fent van...bár nem néztem meg, mert barátnőm már alszik..majd ha felkeltem :) -
Dexantreal #32 Meg a legtöbbje káromkodásról szól... -
#31 szerintem nem rossz, csak ezekkel az a baj, hogy mondjuk a negyedik nézésre már nem akkora poén egyik sem (amelyik jó persze, ami szar az értelemszerűen....) -
#30 nekem sem tetszett, de ha már megtaláltam véletlen, akkor belinkeltem ide :) -
HUmanEmber41st #29 Kíváncsi vagyok, Kolompár Szmeagolt láttátok-e?
Nem tudok róla, h fent lenne a neten, mert elég durva. Talán a címéből következtethettek a tartalmára..
Nos kinek kell?? :) :) -
Dexantreal #28 Jah, elfelejtettem megjegyezni: ez annyira gyenge volt számomra, hogy végig se néztem. -
#27 ez viszont jóak! -
#26 ez is eléggé gyenge... -
Dexantreal #25 Nemtom, ez totál gyenge -
#24 barátok közt -
#23 shrek, nem rossz! :DD -
Dexantreal #22 De, behozta. -
Dexantreal #21 Vazz, de most a Shrek link nem érhető el:S. -
Dexantreal #20 Thanks! Majd meglesem. -
#19 Átszinkronizálások itt is vannak: http://szinkronsite.atw.hu :) van egy két egész jó :) -
Dexantreal #18 Na jahh, de hol találni még ilyeneket? Youtobe-n vagy hol volt ugye az Oroszlánkirály,meg a Bogár élete és itt a Shrek, de más nem....pedig a Shrek féle paródia rohadt jó. -
#17 -
#16 jóvan wazze akko minden átszinkronizálás és paródia helye ez:D -
Dexantreal #15 Looool.... -
#14 de ezt miert ide nyitottatok? -
#13 Narancs Tetves és Dugó, Star Wars
Dallas
Szomszédok
klasszikusok, de sajna az első pár megnézés után már nem olyan nagy kunszt egyik sem! :) sőt vannak eléggé szar poénok még első nézéskor is!:D bár ki ne látta volna ezeket! :) -
#12 na itt a paródia csak szarul linkeltem :D -
#11 dettó -
#10 Filmparódiák 1 szó -
#9 18+ ugyhogy ...:P -
#8 -
#7 Ezek nem paródiák, csak átszinkronizálások. ARobin Hood a fuszeklik fejedelme az a paródia, meg a Nagy Durranás meg a hasonlók. -
#6 Ezek messze allnak a parodiatol:( Raadasul egy 18+ felirat is elkellne! -
#5 lekjopp -
#4 kigyók a fedélzeten -
#3 Shrek -
#2 Bármilyen paródiát linkeljetek!! -
#1 Oroszlánkirály