522
- Minden ami Deep -
-
#482 haverom(kezdő+otthoni mixelgetések) mixe.. nem ebben a stílusban mozog, de össze válogattam neki pár számot :)
-
#481 az A oldalt sikerült levadásznom!
(Kollektiv Turmstrasse October 2011 Top 10)
A1. Unknown - Untitled (Love Unlimited Vibes Three) -
#480 szia Yano! belehallgattam! ez nagyon nem deep house! nem is értem miért az off...
sok sikert!
-
ultimateyano #479 Sziasztok! Egy nagy szívességet szeretnék kérni tőletek! Beneveztem egy remix versenybe, amiben jelenleg 3. helyen állok a 283-ból. Nagyon hálás lennék ha szavaznátok rám, illetve megosztanátok az ismerőseitekkel, vagy facebookon. Fontos lenne! A szavazás menete: Megnyitod a linket, a jobb oldalon a Vote-ra kattintasz, majd elkéri az email címed ( csak com-os lehet ), kapsz emailben egy megerősítő linket, amit megnyitsz és ezzel érvényes a szavazatod. Előre is köszönöm mindenkinek! :) Itt a link: http://www.indabamusic.com/opportunities/jessie-and-the-toy-boys-lets-get-naughty-remix-contest/submissions/85290 -
#478 -
#477 SHONKY (Freak n' Chic,Crosstown Rebels,Apollonia - FR)
MERLiN Színház / MERLiN Theatre, 2012. január 20., 22:00 -
#476 ebben tud valaki segíteni?
Unknown - Luv. Three A / Love Unlimited Vibes (LUV 003) -
ultimateyano #475 Sziasztok! Egy nagy szívességet szeretnék kérni tőletek! Beneveztem egy remix versenybe, amiben jelenleg 3. helyen állok a 283-ból. Nagyon hálás lennék ha szavaznátok rám, illetve megosztanátok az ismerőseitekkel, vagy facebookon. A szavazás menete: Megnyitod a linket, a jobb oldalon a Vote-ra kattintasz, majd elkéri az email címed ( csak com-os lehet ), kapsz emailben egy megerősítő linket, amit megnyitsz és ezzel érvényes a szavazatod. Előre is köszönöm mindenkinek! :) Itt a link: http://www.indabamusic.com/opportunities/jessie-and-the-toy-boys-lets-get-naughty-remix-contest/submissions/85290 -
#474 jah ez meg erősen ajánlott a forumlátogatóknak:
A Visionquest formáció, azaz Lee Curtiss, Shaun Reeves, Ryan Crosson, és Seth Troxler állítja össze a népszerű Fabric sorozat legújabb, 61. epizódját. Különösképpen nem lepett meg minket a hír, hiszen az eredeti terv szerint a hatvanadik rész lett volna az övék, de akkor teljesen egybeesett volna Seth Tha Lab című duplájának megjelenésével.
Az utóbbi években Jamie Jones Hot Creations kiadója mellett a Visionquest label határozza meg az elektronikus zenében, azon belül is a house-ban uralkodó trendeket, így nem ért minket váratlanul, hogy a Fabric is velük próbál operálni. A négy Michiganben felnőtt fiatalember Detroitban ismerkedett meg az elektronikus zene alapjaival, először csak remixeket készítettek közösen, majd dj kollektívává avanzsáltak, utána pedig kiadót alapítottak, mely olyan klasszikusokat adott a szcénának, mint például Benoit & Sergio idei felvétele, a When The Freaks Has No Names. A számlistából ítélve a srácok, a label beállítottságához hasonlóan megpróbáltak egynesúlyozni a poposabb és underground cuccok között, hiszen találunk itt Cassiust, Terje Bakkét de DVS1-t is. Hogy mennyire sikerült maradandó mixet összeállítaniuk, az december 5-én derül ki.
Tracklista:
01. Tin Man - Wasteland
02. STL - Portside Waves
03. Soul Center - Hal 2010
04. Seuil - In The Moon
05. Konrad Black - Doodimbouttogay
06. Cassius - The Sound Of Violence (Franco Cinelli Remix)
07. Terje Bakke - Ekaterinburg
08. Kollektiv Turmstrasse & Florian Schirmacher - Uneins (Aril Brikha Remix)
09. Catz ‘n Dogz feat. Paul Randolph - I'm Free (Carl Craig Remix)
10. Loosefingers - Winterflower
11. My Favorite Robot - Forest Fires
12. DVS1 - Polyphonic Love
13. Green Velvet - Abduction
14. Aquarius Heaven feat. Dani Siciliano - Can't Buy Love
15. Tale Of Us & Footprintz - Tale/Foot Break
16. Footprintz - Heaven Felt Like Night
17. Wildcookie - Song With No Ending -
#473 ugyugy!
node hogy én se legyek off:
(de akár a Money-t is linkelhettem volna)
-
#472 cinema hall tökéletes lett volna.. no mindegy.
-
#471 háddenem? :( nem plasztikplébojoknak és botoxbarbiknak való zene az!
mind1...majd megyek másnap red rackem-re a dobozba! -
#470 ehh :D az érdekes móka. -
#469 a k*rva jó anyját aki a prestigebe szervezte le a Tale Of Use bulit! -
#468 -
#467 -
#466 ezt de sokat hallgattam!
Nicc Johnson & Beatmaster G - Tell Me Something (Aki Bergen Remix) preview -
#465 -
mester1987 #464 bocsi az OFFért PResident Evil, többször nem postolom, de aki szereti a Chill Out-ot és Deep House-t szívesen várom az érdeklődőket közel pár hónapja elindult csoportomba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden ami Chill Out / Ambient, Deep House Relaxációs és más Nyugalmas zenék, minden stílusból, ágazatból :-)
KATT>>>Szívesen várok minden érdeklődöt egy helyen, hogy minnél többen összegyűljünk, esetleg összehozzunk egy kisebb vagy nagyobb csoportot :)<<<IDE -
#463 classic...
-
#462 Maya új maxijáról számomra ez az egyetlen értékelhető ->
(meg még a Something In The Air... ) -
#461 köszi, csekkolom -
#460 fincsi tribal vocal-lal dúsított deep cucc... ->
Torquato & Boghosian - Sabebe
de, az egész album jó szerintem.... -
davidsanchez #459 -
#458 nekem ez az egyik fav.
-
#457 jaja... folyamatosan nyomja fel face-re a képeket a macskáról :D
múltkor próbáltam elkunyerálni a Marshall Jefferson intro-t tőle, amivel a radio show-kat indítja... (jó minőségben)... de nem adta....
Atami-t már OrioN is linkelte. teljesen fasza track!
de nekem ez a hab a tortán ->
-
#456 kössz a mixet, Greenberg jófej, neki is fekete cicája van! :) -
#455 nekem maya remixek közül az alábbi a kedvencem:
-
#454 ezt a maya lányt figyelem már én is egy ideje remix ügyben /meg az august chart-ja volt még olyan, hogy 1-2 akkora fejletépő deep zene volt benne, hogy már csak a szelektálása miatt is érdemes rá figyelni.../
hatalmas ez a little dragon RMX! -
#453 Terry Lee Brown Jr. - Baltimore
Artist: Terry Lee Brown Junior
Title: Baltimore
Label: Plastic City
Ordernumber: plax092-8
Genre: Deep House
Releasedate: 2011-11-11
Format: MP3
1: Terry Lee Brown Junior - Baltimore (Bas Amro Remix)
2: Terry Lee Brown Junior - Baltimore (Aki Bergen Remix)
3: Terry Lee Brown Junior - Baltimore (Dub Mix)
..........__......... -
#452 -
#451 Aki Bergen - October Podcast
Lukas Greenberg - Plastic City Radioshow -
#450 -
#449 szemezgessél akkor belőle! -
#448 tuti nem idevaló...
de olyan finomságok voltak lukas greenberg elmúlt 2 plastic city radio show-jában, h mind a 10 lábujjamat megnyalom... tech is meg deeeeeeeeep is... -
davidsanchez #447 -
davidsanchez #446 -
davidsanchez #445 ismerjük..:) -
#444 vááá ez iszonyat jó :) -