24
  • Kateto
    [email protected] - http://gportal.hu/portal/jkphobbi/
  • Kateto
    Hahó, le se szartok?!
  • Kateto
    Open TTD milyen játék? Sajna én csak hallomásból ismerem ...
  • Kateto
    és miaz, hogy ekkora hardware igény mellett sincsennek utasok az állomásokon????!!!!!
  • Kateto
    Kárhogy az már WinXP alatt nem fut!!!!!!
  • Kateto
    A régi TRASPORT TYCOON-ból átvehették volna a beváltakat!!!!
  • Kateto
    ... bárha kockáról kockára építeném a síneket ...
  • Kateto
    Nekem csak az innen letölthető demóváltozat van meg, de nagyon imádom, csak a jelzőlámpákat cseszték el! Szerintem azokat meg kellett volna hagyni a játékos általi felrakásra, automatikusan szar az egész, összevissza rakja fel ....
  • zbenderhun1
    szerintem nagyon jó! mi itthon még lanban is elmarháskodunk vele. ha nem lenne benne az a rengeteg bug, akkor egy szavam sem lenne.
  • Akuma
    Én csak a Train and Trucks Tycoon-al játszottam, de még a mai napig és eljátszodozom vele, szerintem van valóság alapja és valóság érzete is! Csak ajánlani tudom!
  • MrPrise
    Persze ha ilyen lesz benne akkor az erősen rontja a valóságérzetet...
  • MrPrise
    Ezt a egyik állomásról a másikra logó vonat trükköt az OpenTTD-ben is rendszeresen kihasználják. A vonat gyk helyben áll, csak éppen egyszer az egyik állomáson pakoljak meg, utána pedig a másikon le ;-) A MÁV is példát vehetne tőlük :-))
    Sín helyett futószalag kell :-)
  • moRtiZ
    Latom hiaba kiabalok :D Lattam regebben egy shotot, ahol a vasut City <-> Lumber mill kozott mozgott... Na igy kb. ugy fog kinezni, hogy megy 1 centit a vonat majd, mert 4-5 vagon rajta, es olyan nagy a vonat, hogy nem lesz milyen utat megtennie.

De mivel felreertetek, ezert nem sirok tovabb, en is varom a jatekot , nagyon kivancsi vagyok ra.
  • gabber a hun
    ja és a civ4 tovább fejlesztett enginjével zakatól majd'
  • MrPrise
    Remélem ez bonyolultságban meg fogja közelíteni a régi elődöt.
  • Indigo
    Nekem is a Pirates! hiányozna legjobban!

Moritz: itt is szimbolizált városok vannak, csak nem egy piros pöttyel ábrázolják őket, hanem egy többé-kevésbé kidolgozott épületegyüttessel...
  • Komolytalan
    "Egy Railroad Tycoon és a Civilization-sorozattal lenne szegényebb a számítógépes játékok történelmét jegyző vaskos könyv, ha a mester nem születik meg."
    Meg Pirates, meg a többi (mondjuk én leginkább a Piratest sajnálnám.
  • Cat #7
    már nem azért, de egy mozdony 6-8 m hosszu, van mögötte még mondjuk legalább 6-8 vagon, az simán lehet 50 méteres, ami már akkora mint egy épülettömb. A tehervagonok 30-40 kocsija pedig a panelházaknál is jóval hosszabb.
  • moRtiZ
    Nem a realitasrol beszelek, hanem hogy a vonatok hihetetlen el vannak tulozva, es ez furanak hat.
  • 0Speed0
    Hát az biztos h nem a realitásért fogjuk szeretni...de a hangulata tetszik...ha realitás kell akkor Trainz Railroad sim 2006
  • moRtiZ
    Nemtudom, csak engem zavar, hogy maga a mozdony akkora mint a város?!

Régi Railroadba is igy volt, csak ott legalább "szimbolizált" városok voltak, nameg a megállót olyan hosszúra kellett épiteni, amibe befért a teszem azt 8 vagonos mozdony. Itt ennek nyomát sem látom (3. shot).

Mindenesetre ettől eltekintve nagyon várom, a RRT-vel rengeteget kentem anno nagyon régen.
  • winters123
    hehe ez jó :)
  • gyuri12
    a bátyám(mármegint) a Railrood Tycoon-nal is elég sokat játszott...:)
  • Szeszmester
    Remélem nem a C-vágányra fut be...