Paris Chase
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grafika király, elsõ küldetés gyorsulás, azt nem tudtam megcsinálni és ráuntam, online meg nem talált szerver
igazából játékterem feeling

igazából játékterem feeling

hát ez bûnronda. márpedig egy autós játék (hacsak nem kimagaslóan jó másban) akkor legyen szép
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
igencsak csúnyának tûnik <#idiota>#idiota>
nagyon meg akarják hódítani a tuning-fanatikusokat ezekkel az autókkal meg ezzel a "gönyörû" naplementével...
ki a fejlesztõ? csak nem az akik a german street racinget meg a super taxi drivert készítették?
hát ez felejtõs játék lesz<#smile>#smile>
<#levele>#levele><#smile>#smile>
nagyon meg akarják hódítani a tuning-fanatikusokat ezekkel az autókkal meg ezzel a "gönyörû" naplementével...
ki a fejlesztõ? csak nem az akik a german street racinget meg a super taxi drivert készítették?
hát ez felejtõs játék lesz<#smile>#smile>
<#levele>#levele><#smile>#smile>
<#eljen>#eljen>
szvsz hasonlít a midnight clubra...
szvsz hasonlít a midnight clubra...
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Bejelentettek egy új autóversenyzõs játékot French Chase címmel, ahol a karrierlehetõségek nagyjából a szokásos módon mutatkoznak meg. Kezdetnek egy olcsó garázs, és néhány igazán gyengus csotrogány áll majd a rendelkezésünkre. A történet elõrehaladtával további öt garázst kell "meghódítanunk" - mindegyiket máshogy. Összesen több mint harminc szuperverda választható, s a játék nevébõl adódóan kizárólag Párizs utcáin égethetjük a gumikat. Aki már járt a francia fõvárosban, több nevezetességet is felismerhet majd, de a fejlesztõk igyekeztek a város nagyobb részeit teljes egészében lemodellezni.