CM 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halva született próbálkozás, hogy labdába rúgjanak a Fottball Managger mellett.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor adják föl.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor adják föl.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
iszonyat jó gém 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
istentelen szar. méltó folytatása a tavalyinak. FM rlz
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
jahh, leszedtem, a kezelõfelület szép, meg jó, az adatbázis elmegy, a játékélmény xar...és ami miatt ment nálam a levesbe, hogy nincs magyar bajnokság benne😞(
bár "rengeteg" magyar csapat van benne az elõzõhöz képest, és viszonylag friss az adatbázis része is...
szal' várjunk 1 hetet és jön a király... FM 2007😊)
bár "rengeteg" magyar csapat van benne az elõzõhöz képest, és viszonylag friss az adatbázis része is...
szal' várjunk 1 hetet és jön a király... FM 2007😊)
szóval a lényeg szar benne 😊
amúgy szvsz a kezelõfelület is tré. persze a match talk itt is jó, és a meccs elõtti emberfogás beállítása is okés, de ez kevés.
amúgy szvsz a kezelõfelület is tré. persze a match talk itt is jó, és a meccs elõtti emberfogás beállítása is okés, de ez kevés.
szvsz meg az lma ennél lényegesen jobb
ott a 3d ami fos,de maga a menedzser mód elég jó
ott a 3d ami fos,de maga a menedzser mód elég jó
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
azért annyira nem szar.......a 2006-hoz képest jobb, de a meccsmotor még mindig szar....a tavalyihoz képest sokkal jobb a kezelõfelület de még mindig nem az igazi....nos eddig a várt manager gémek közül (LMA, CM, FIFA M, FM) az LMA vs CM versenyt a CM nyerte.....ez jobban bejön.szólva a 4 helybõl a 3. lett 😄DDDDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#wow3>#wow3>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nagíyon fos senkinek se ajánlom :\
több szót kár is rá fecsérelni
több szót kár is rá fecsérelni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szevasztok!ma jelent akinek már megvan rakhatna képet a játékról és írhatna véleményt róla
msn:[email protected] bárki felvehet