22
http://sgtagok.srv.hu/
-
#22 na vmi? -
#21 hát ez az, miért nem tesznek valamit? tönkre tették sokunk honlapját:((((((( -
#20 =| -
#19 jó lesz még valaha az srv?:( -
#18 az srv tényleg nem egy nagy eresztés, de oka volt, hogy ott volt az oldal.
nem nagyon foglalkoztak a szerverrel, és volt egy jogosultság beállítási bug, amivel korlátlan tárhelyet lehetett szerezni. több mint 100ezer! kép volt fent egy időben (nem kamu szám, ténylegesen fent volt ennyi kép), ez jópár gigányi helyet foglalt, ha az extra,atw,uw vagy a többi hulladékon tudsz olyan tárhelyet intézni, ahol 2004 január óta nem volt törlés, és gyors is, akkor várom, addig meg megkímélhetsz az észosztással, htx -.- -
#17 oké, köszönöm csak azért nyitottam, hogy végre valaki válaszoljon mert a barátaim is mérgelödnek, hogy a honlapjukról eltüntek a képek, de várunk türelemmel!
mégegyszer köszönöm:) -
#16 jah mondjuk azt használom tárhelynek és máshonnan nem lehet megnyitni a zenéket... nem lehet letölteni... 404... pedig no reklám meg 1giga tárhely de igy :S kevés jó freetárhely van... és ha egy fizetősre tennétek föl és csak vipek használhatnák? -
#15 de könnyű ilyeneket mondani...ha tudsz jobbat csinálj.de sztem az srv-t az sgtagok.srv.hu bassza el,egyszerűen nem bírja,nem is erre találták ki. -
#14 Én megmondom miért nem működik, mert srv.hu egy ritka nagy fos szolgáltató, van olyan hogy napokig/hetekig nem elérhetők.... persze a képfeltöltő oldal létrehozója is választhatott volna valami jobb tárheléyet... -
#13 az extra nem jó,mert ha onnan linkelsz képet,akkor vmi "Hoppá,ez nem jött össze" képet dob be -
#12 Extra nem lenne jó ennek? -
#11 nem hittem volna, hogy valaha topik nyílik róla, ezek szerint mégiscsak sikerült maradandót alkotni vele xD
az srv napok óta nem megy, mert szar -.-, nem tudok vele mit csinálni, majd egyszer megjavul. tudnék neki másik tárhelyet, csak a nagy sávszél igény miatt nem valószínű hogy átvihetném oda, zal vagy másik feltöltősi (ideiglenesen remélhetőleg, pl. itt az sg képfeltöltőse), vagy türelmes várakozást tudok javasolni... -
#10 Ez most jogos topic vagy nem? :) -
#9 Köszönöm -
#8 ha esetleg veszed a fáradtságot, látod h az srv nem müxik. az sgtagok.srv.hu ugyanoylan ingyenes tárhelyen van mintha azt mondanám hogy akyyy.uw.hu, és a tárhelyszolgáltatónál valami gubanc van, mert sok bannerképet oda szoktam feltenni, és egyik sem jön most be... talán vmikor megjavul. -
#7 az h eltűnnek a képek,az természetes jelenség egy képfeltöltő oldalnál,a szerver sem végtelen,egy idő után törlődnek a régi képek,h legyen hely az újaknak,gondolom én.ha meg nem látod az újonnan felrakott képedet,akkor az azért lehet,mert túlterhelt a szerver.az srv.hu nem ilyesmire lett kitalálva sztem -
#6 fognak majd -
#5 na igen, de senki se mozgatja magát, hogy válaszoljon -
#4 Modtopikban megkérdezted már, felesleges volt topikot nyitni neki. -
#3 nem tudom kinek a hatáskörébe tartozik az oldal, de szerintem elfért volna itt is a kérdés -
#2 lehet h sg.hu :|
miva? xD -
#1 Azt szeretném tudni, hogy ez miért nem mükszik vagy fog müködni??
mert egycsomóan ezt használtuk és eltüntek a képeink a honlapunkról:(((
A választ köszönöm