39
  • bwoay
    ATRAC és AAC jobb?
    azért én egy ilyen kategórikus kijelentés előtt
    megnézném egy aktuális vakteszt eredményét is,
    mondjuk hydrogenaudio.org-on.
    persze azt tudjuk, hogy a Sony szerint az ATRAC a világ legjobb formátuma :)
  • scorpeeon

nem is csúnya :D
  • scorpeeon
    1.Miért kéne mindent megvenni jogtisztán? Csak és kizárólag a MÁSOLÁSVÉDELEMMEL ellátott wma és aac-ket nem játsza le. Ha meg olyan barom vagy, hogy másolásvldett zenei filejaid vannak, magadra vess. Nekem majdnem minden mp3ban van, ami nem is lehet másolásvédett, de ha van is 1-2 kivétel wma vagy aac, azok se másolásvédettek, az tuti, szóval mindent visz, amit kell, nem beszélj hülyeségeket.
    2. Nemtom h olvastál-e bármit is a Noise Cancellingről, mielőtt beírtad ezt a hatalmas baromságot. Ez egy kis-és bekapcsolható funkció, akinek nem kell, ANNAK NEM KÖTELEZŐ BEKAPCSOLNI, nemtom tisztában vagy-e ezzel... Nem hallod meg ha egy röpcsi zuhan feléd... Ha olvastál volna róla, szintén kiderült volna számodra, hogy nem a teljes külső zajt szünteti meg ha be is van kapcsolva a Noise Cancelling, csak a zajok háromnegyedét. Ha meg ennyire figyelni akarod, hogy mikor zuhan feléd egy repülő, akkor nem kell mp3-at venned, inkább vmi radart amin nézheted h valami elevtemült terrorista mikor fog belédrepülni éppen. És mondom: nem muszály Noise Cancellinget használni, állítsd inkább maximumra a hangerőt, ha meg akarsz süketülni. Egyszerűen fel nem fogom, hogy ha ennyire nem tudsz semmit a témáról, miért szólsz be ilyen irgalmatlan nagy hülyeséget...
  • accsakide
    Másolásvédelem,Hurrá.Vegyél meg minden jogtisztát,fizess mindenért sokat,aztán őrülj mert egy barom vagy.
    SySERR-nek van igaza.Legyen noname,de vigyen is el majd minden formátumot.
    Kiadsz egy valag pénzt,hogy aztán még egy valaggal rákölthess ha használni akarod?
    A Microsoft üdvöskéjére,a Zune-ra,még kiváncsi vagyok.
    Kizárja a külső zajokat.Szuper!Meg sem hallom,ha egy röpcsi zuhan felém és a mögöttem lévők jajveszékelve menekülnek.:)
  • scorpeeon
    Asszem pontosan erre van kitalálva ez a bizonyos noise canceling, amit tud ez az S700-as sorozat :D
  • scorpeeon
    Tejóég, mik vannak :D
  • Nicci
    ez de komoly, kéne
  • Inquisitor
    Lol. iRiver, iAudio mint olcsóbb cucc? :)
  • scorpeeon
    Találtam infót még erről a zajelnyomás funkcióról, ahhoz képest, hogy itt csak megemlítik, egészen ígéretesnek hangzik:

"A WALKMAN® S700 sorozat remek tulajdonsága, hogy zajkioltó* funkcióval kerül forgalomba, mely ténylegesen csökkenti a háttérzajt. Mindegyik fejhallgató beépített mikrofonnal van ellátva, amely érzékeli a környezeti zajt, melyet ezután ellentétes hanghullámokat létrehozva elnyom, 75%-al csökkentve a környezeti zajt (körülbelül 12 dB 200 Hz-en).

*A zajkioltó funkció negyedére csökkenti a környezeti zajt (körülbelül 12 dB 200 Hz-en). Nem nyomja el a környezet összes zaját. Ez a funkció csak az S700 sorozatnál található meg."

forrás: Sony
  • dez
    Tudom, hogy azt írtad, csak megjegyeztem, hogy a támogatottak jobbak.
  • BandiG
    Sztem ilyesmire a legjobb egy jó mobil. Az úgyis mindig az embernél van, ráadásul fillérekért lehet már kapni olyat mi tud zenét és videót is és még a mérete is kicsi... Sőt, a legjobb még sokkal többet is tud.
  • Sanyix
    Azt mondtam az egyik legjobb. Ráadásul ez a 2 nem ingyenes, és az utóbbit csak a sony cuccok támogatják.
  • dez
    Az AAC és az ATRAC jobb. De azért tudhatná, nem jó ide-oda konvertálni.
  • dez
    Magam nem próbáltam, de ismerősök (nem Apple fanok) szerint az ipodok hangminősége számottevően jobb, mint az olcsóbb cuccoké.
  • Csukii
    ... és ez már a jelen :o)
  • Reyes
    Én is naponta összesn 2-3 órát utazok a suli miatt, úgyhogy a sorozatokat simán meg tudom nézni, sőt még az órákon is hamarabb telik az idő...

De ennek a hol a kijelzője, amin a filmet nézed???????
    A Meizu-nak legalább van egy normális méretű kijelzője, kristálytiszta kijelzője, amin simán lehet nézni filmet, de ha nincs kedved filmet nézni? Akkor hallgatsz mp3-at...VAGY:hallgatsz rádiót, olvasol könyvet.......De ez mit tud lejátsza a zenét? Még szép, hiszen mp3 lejátszó:D
  • feri6666
    ja és a minőség is egész jó
  • feri6666
    hát nem tudom h ki hogy van ezzel a filmnézéssel de én a nokia n70-emen gyakran szoktam teljes filmeket nézni avi-ban.és szerintem nagyon szórakoztató.de ez csak az én véleményem
  • Sanyix
    Aki meg mást (jobbat) nem próbált, az sem tudja.

Amúgy az ogg támogatás hiánya nagyon rossz pont, hiszen ez az egyik legjobb minőségű veszteséges kódolás, és még full ingyen is van, és nyilt forráskódú...
  • Inquisitor
    Csak azért írtam, mert mindenki úgy tesz, mint ha az Apple feltalálta volna a spanyol viaszt, csak mert jól lenyúlták a Creative Zen cuccát és csináltak hozzá egy f*sza kis designt ... atomdrágáért. Ettől még nem lesz jobb, mint egy iRiver vagy iAudio ...
  • Inquisitor
    Nem akarok kukacoskodni, de 2-3 évvel a videos iPOD elött jöttek ki az első videolejátszó cuccok, nem sokkal az első HDD-s MP3 lejátszók után. 2,5 éve biztosan volt iRiver féle, egy ismerősömnek meg Sony.
  • scorpeeon
    Ez mondjuk igaz, a neve az tényleg nem stimmel, a Color Walkman inkább illene rá, nemhiszem h van annyi pixeles a kijelzője h élvezhető videó menyjen rajta. Egyébként a Sony mindig is kiemelkedett a hangzásával, de erre azt mondják h ez még jobban szól, mint az eddigiek, szóval nem lehet semmi :)
  • csorfab
    Ebben igazad van, csak akkor ne úgy hírdessék hogy "videó volkmen", mert arra ez minden kétséget kizáróan tökéletesen alkalmatlan. Inkább adják egy gagyi kijelzővel olcsóbban...
  • scorpeeon
    Nekem tetszik ez az új Walkman... Lehet most jönni azzal, hogy akkor már inkább nanó, meg hogy milyen kicsi a kijelzője, de nálam egy mp3 lejátszónak ezeket kell tudnia: lejátszási idő (ez ennek a Walkmannak 50 óra, iPod nanónak fele sincsen), méret (egy mp3 lejátszó ne legyen nagy, még akkor sem ha ez kell a jóminőségű videólejátszáshoz, fő célja a zenelejátszás, ahhoz nem kell nagynak lennie). Ezen kívül fontos még a hangminőség ami szintén kiváló a Sony-knál, mindenki dicséri. (ipod hangminőségét nem ismerem, biztosan jó annak is, ez egy elvárt dolog, csak az 5ezerforintos kínai lejátszóknál nem) És a funkciók fontosak még, meg esetleg a kinézet. Ezekben mind megállják a helyüket ezek az új Walkmanek. Talán be is ruházok majd egyre. Aki meg komolyabban videót is akar nézni az mp3lejátszóján, az ne ilyet vegyen. Én viszont zenehallgatásra használok egy mp3 lejátszót, arra ez kiváló lehet sztem. Az ára sem olyan vészes sztem, kb 40k ft átszámolva a 2gigás, rádiós változat. Elsőre jónak tűnik.
  • Csuki101
    ...és ami már a valóság
  • Pheaper
    lol mán:P mit találnak még ki ??
  • assdf
    Én minden nap vonatozok 1-1 órát oda vissza a munkahelyre, és a laptopomon egy normális fejhallgató segitségével mindig sorozatokat nézek. Egy rész pont elég odautra, és legalább gyorsan telik az idő, szóval ez egy nagyon jó ötlet. Másrészt meg a multkor lemerült az akksim és komolyan mondom majd megölt az unalom a vonaton, 1 órán át nézni a nem suhanó tájat (mert a gyrosvonat is kb. 50 km/h órával száguld lakott területen kivül is... gg máv).igaz mást még nem nagyon láttam rajtam kivül filmet nézni a vonaton, de ez inkább azért van mert mind a laptop mind a hordozható dvd lejátszók (vagy hogy hivják...) eléggé drágák legalábbis ha csak erre a célra kell. (Én informatikus vagyok, szóval a laptopt munkaeszközöm is egyben)
  • yann
    nos igen mint már mondták fülhallgató, pontosabban fejhallgató. elég jó minőségüek is kaphatók, ne a gagyik alapján dönts...

a másik meg: ki mondta h az itthoni piacról beszélek? tudod mennyien használnak tömegközlekedést japánban pl. szal ami itthon nem jellemző, az alapján oktalanság az összes országot jellemezni.
  • HUmanEmber41st
    Sztem filmet nézni legjobban Pocket PC-n lehet, bár annak is elég kicsi a kijelzője. + annyi SD kártyát viszel magaddal amennyit csak akarsz..( meg külső tápként 3 tölthető góliát elemet :) )
  • Super DANTE
    Füllhallgató.
  • Super DANTE
    "egy mini lejátszón filmet nézegesen"..."+ még nagyok is" Vicces ez így 1 hsz-en belül.
  • BCS CORPS
    szerintem a bazi hangos buszokon nem élvezhető a dolog
    az ugy meg szar hogy felcsontolom a hangerőt hogy elnyomja a busz motorhangját de az meg nem tul egézséges hoszu távon

meg hány embert láttál vonaton vagy buszon filmet nézni ?
  • yann
    akkor te sem vonatozol hetente, mint pl az a rengeteg tanuló, kollégista, aki nem otthon tanul. v az a rengeteg ember aki tömegközlekedést használ munkába menet v jövet. oda pont elég egy 20-30 perces sorozatfilm epizód.

lényeg a lényeg: rengeteg emberről van szó. nemtudom neked miért csak a repülőgép ugrik be. korlátos a fantáziád...
  • BCS CORPS
    de most komolyan , kinek van arra ideje hogy egy mini lejátszón filmet nézegesen kicsi és szar minőségben ? annak biztos jó aki mondjuk állandóan repülő géppel utazik de azé hogy 1 évben néhányszor használja valaki tök felesleges + még nagyok is
  • Super DANTE
    Erre az új Video Walkmanre kíváncsi vagyok.
  • Rocko
    Aki még nem próbálta a sonyt nem tudja miről marad le...
  • Reyes
    Én is ilyet veszek...

Ilyen ár-érték arányban nincs jobb, és a visszajelzések is pozitívak:)

Ezen meg hogy lehet filmet nézni? Mert ha nincs benne beépített projektor, akkor elég körülményes lehet
  • grebber
    LOL azt a cuccot meg nagyítóval kell majd nézni!
  • SySERR
    ...es mino meglepo, OGG tamogatas kimaradt.
    helyette inkabb itt van ez: http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1207
    Ez legalabb tenyleg mindent lejatszik :)