Ingatlanadó 2008-tól

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Azért mielött megkongatnátok a vészharangot jelzem, hogy a 9.5 milliós alsó határ még nem végleges, az is elképzelhetõ hogy csak 20 millió feletti ingatlan után kell adózni!!

Az meg a média bûne, hogy egy meg sem született törvényt, kész tényként közöl!

Yrda
barátnõm nõvéréék most vettek házat 9.9 millióért és felvettek 10 millió hitelt és fizethetik vagy 30 évig szegények és még ezt is kell majd lehet nekik fizetni tuti..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

SötétBarom
Erre itt Sopronban van rengeteg jó példa.. Öreg házaspár harminc éve ugyan ott lakik, csak idõközben körbeépülte õket a város, és az ingatlan értéke kb négy-ötszörösére nõtt.. (hegy, zöldövezet, családiház..). Van egy-két telek, ami az utóbbi 15 évben több 20-30 milliós értéknövekeésen esett át -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Próbálják elérni, hogy visszatérjünk az õsmagyar életformához -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Punker
arra kiváncsi leszek hogy a sok nyugdíjas hogy fog fizetni? mert lehet a háza csak max 5 millát ér, de a kertje 25 milláról indul, és ezek semmi extrák csak itt a szomszédban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gordon 24
Látom itt van Punker ugyhogy csak ennyit irok!!!..

Ez egy tolvaj banda. Eddig mindent lenyultak mostmeg minket szivatnak.

aki érti érti aki nem nem.

Sziazstok!!!

Downhill!!

Sir Quno Jedi
Tök mind1 mennyiért vezstek lakást, mert az értéket ami után adózni kell, az adóügyesek állapítják meg az önkormányzati hivatalnál (eddig így volt). Szal. hiába veszel papíron 9 milkáért egy ingatlant, õk mondhatják hogy 13.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
arról nem beszélve hogy már az hogy megveszed x+1-szer meg van adóztatva, de ugye az csak egyszeri sarc votl, ezt állandóvá kell tenni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BBird
Keresek lakást 9,4milláért! :-)))

Úgy tudom a történelem folyamán volt füstadó is, nemde? Idõvel lesz itt még több bevezetés is. Aki vett már fel lakáskölcsönt és fizette a "kötelezõket", rájöhetett: Ha valami nagyokos kitalálja, hogy milyen hatalmas nagy ökörségre hivatkozva lehet lenyúlni a lakókat, megteszi. És még el is hitetik veled, hogy az baromira fontos, hogy fizesd. :-))
Vegyél kocsit, de ha megvetted és fizeted bele a benzint, azért még légyszíves fizessél is... Most ugyanez: Vegyél lakást, de azért, mert lakhatsz... fizess. :-)
Punker
ez kb azt jelenti itt Egerben hogy 2 szobás lakástól fölfelé mindneki fizet, nekem 2004-es építésû 76 nm-es lakásom van, saccra 20+ milla + a garázs, tuti vagy 3x annyi sarcot kivetnek rá mint a jelenlegi 😞

Yrda
de valami 100 milliárd forint folyna be az államnak ebbõl..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Yrda
huh nem tudom, de mintha tegnap mondták volna ezt is a tv-ben..

Azt nem tudja vki hogy kb mekkora adót terveznek?

9,5 milkánál értékesebbek mind adózni fognak, hát ez szopás :/

Punker
2014-ig törleszthetem még a lakáshitelt, full csóró vagyok de szerintük nem......

Yrda
szerintem ez sokaknak nem fog tetszeni, akik panelban laknak azoknak is lehet majd adózni kell...

Punker
iddig is volt ingatlanadó amit az önkormányzatnak fizettem, csak ez most a sokszorosára fog növekedni 😞

Blasta
Sztem törölve lesz hamarosan. 😄
De ez már sztem is egy vicc, ilyen alapon tényleg jöhet a levegõadó, napfényadó, széladó...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Yrda
jó lesz ugye?😊
lassan majd a levegõért is adózni kell.. 😞

← ElőzőOldal 2 / 2