PS3: Készlethiány induláskor?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII.
-Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII. Versus
-Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII. Agito
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
/Közben meg már most tolható PS2-ön a 12. rész, Valkerye Profile 2, Xenosaga 3... amíg ilyen nevek repkednek addig még PS3 sem kell :-D Csak ennek a 3 játéknak a tiszta játékideje több száz óra!!! /
Nagyra értékelem a kompatibilitást is... nem kell kidobálnom/eladnom a koránt sem olcsó PS2-es lemezeket, hanem szépen használhatom majd a PS3-ban is.
Reménykedem benne, hogy Shadow of the Colossus 2 sem csak a neten terjedõ fake hír, hanem tényleg lesz.
Hiába erõltetem meg magam a Bioshock-on kívül nem tudok olyan nevet mondani ami nekem annyira tetszene, hogy ne a PS3-ra szavazzak, pedig mazsolázgatok az 360 kínálatában is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A legutóbbi játékok melyeket végigvittem: Reservoir Dogs, Call of Juarez, Just Cause, Paradise, GTA San Andreas, Cold Fear. Az összes nevet Pc-n toltam le.
PS2-ön néha lazításként a Ps1-es Valkerye Profile-t és Silent Hill-t nyüstöltem.
Én a játékfelhozatal miatt döntöttam a sanyi mellett... mondhantám úgy is, hogy amelyik platformra lesz Final Fantasy ill. GoW az kell, a többi nem nagyon érdekel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én is eldöntöttem már, hogy PS3 lesz a nextgen, na de ráérek. Még jópár nagy név van amit le kell gyûrnöm PS2-ön, addig meg marhára nem érdekel a PS3.
Így legalább olcsón és nem egy "béta" verzsönt veszek majd... az elsõ szériákkal szinte mindig szokott valami bug lenni.