12
  • Oldern the 1st
    #12
    Az Agito mobiltelefonokra jön, nem PS3-ra. Plz.
  • NEXUS6
    #11
    Asszem csak a XI van X360-ra, az se túlzottan feltupírozott GFX-el (gyak ua mint a PS2 max mint a PC).
  • Sanyix
    #10
    Valamelyikről énis olvastam, hogy tuti jön x360-ra, lehet hogy nem ez a 13. rész, (nem emléxem pontosan, ugyanis nemnagyon érdekelnek az idétlen japo játékok). Azt hogy valamelyik x360 exkluzív lesz csak havertól hallottam, azt nemtudom ő hol olvasta, úgyhogy ez lehet hogy nem igaz.
  • Super DANTE
    #9
    Nem, nem, FF nem lesz 360-ra, PS3 jön exkluzívan 3 FF XIII. epizód:
    -Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII.
    -Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII. Versus
    -Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII. Agito
  • Tinman #8
    Igen, de ez nagyjából olyan, mint a PC-s Halo vagy a PS2-es DMC3... kőkemény Box és PS2 név, de azért kikerültek PC-re is.

    /Közben meg már most tolható PS2-ön a 12. rész, Valkerye Profile 2, Xenosaga 3... amíg ilyen nevek repkednek addig még PS3 sem kell :-D Csak ennek a 3 játéknak a tiszta játékideje több száz óra!!! /

    Nagyra értékelem a kompatibilitást is... nem kell kidobálnom/eladnom a koránt sem olcsó PS2-es lemezeket, hanem szépen használhatom majd a PS3-ban is.
    Reménykedem benne, hogy Shadow of the Colossus 2 sem csak a neten terjedő fake hír, hanem tényleg lesz.
    Hiába erőltetem meg magam a Bioshock-on kívül nem tudok olyan nevet mondani ami nekem annyira tetszene, hogy ne a PS3-ra szavazzak, pedig mazsolázgatok az 360 kínálatában is.
  • Sanyix
    #7
    Csak mostanában azt verebelik a csiripek, hogy az ff részek lesznek x360-ra sőt valamelyik rész csak arra lesz, köszönhetően a ps3-al tökölésnek :)
  • adam first
    #6
    Egyetértek.Kb. én is így vagyok amelyik platformra lesz Metal gear solid4(Ps3) és Grand theft auto 4(Ps3,X-box360) azt választom a többi tucat szemét engem se nagyon érdekel.És Ps2-re van még egy pár cucc amit érdemes végig tolni: Okami,God Hand,Scarface,LCS,Yakuza,FF12,Drangon ball: Budokai Tenkaichi 3... Folytassam?? felesleges, a nevek magukért beszélnek.És a legfontosabb Ps3-at csak is akkor érdemes venni ha már lesznek rá értelmes játékok és emberibb ára lesz a "mostaninál".
  • Tinman #5
    Erre csak ezt lehet válaszolni:

    A legutóbbi játékok melyeket végigvittem: Reservoir Dogs, Call of Juarez, Just Cause, Paradise, GTA San Andreas, Cold Fear. Az összes nevet Pc-n toltam le.
    PS2-ön néha lazításként a Ps1-es Valkerye Profile-t és Silent Hill-t nyüstöltem.

    Én a játékfelhozatal miatt döntöttam a sanyi mellett... mondhantám úgy is, hogy amelyik platformra lesz Final Fantasy ill. GoW az kell, a többi nem nagyon érdekel.
  • Szefmester
    #4
    uhu uhu..
  • zsozsa
    #3
    Khmm.. Asszem pont te igazi Vérsanyis vagy!
  • Tinman #2
    Kit zavar ez az egész? Max a vérsanyisokat.
    Én is eldöntöttem már, hogy PS3 lesz a nextgen, na de ráérek. Még jópár nagy név van amit le kell gyűrnöm PS2-ön, addig meg marhára nem érdekel a PS3.

    Így legalább olcsón és nem egy "béta" verzsönt veszek majd... az első szériákkal szinte mindig szokott valami bug lenni.
  • jin
    #1
    Azé' majd nekem is jut 1.