Tv tuner kerestetik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David01
Valaki tud mondani olyan TV tunert ami olyan 5e körüli áron van márha létezik ilyen olcsó termék.

McFrost
Leadtek Winfast 2000 XP expert

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
millió tv tuner topik van,sztem oda is írhattad volna.

ReaL MaDRid x siempre

Sztem a PINNACLE PCTV 50i is naon ott van.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

nekem Leadtek WinFast TV 2000 RM edition
aránylag jó..nekem legalábbis megteszi -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

dookie
Hali. vettem egy usb-s tv tuner avermedia-t vagy mi a túrót de másnap már vissza is vittem mert nagyon szmötyis volt a képe😊 és érdeklõdnék hogy max 10 ezer környékén milyen tv karit tudtok mondani. nekem csak digizésre kell tehát nem kell nekem ilyen hülyeségek hogy pip, fm rádió....

van ez a mercury tv tuner (amit photo hall-ba is nyomatnak már mióta 😊arról van vkinek valami véleménye?

kösszi! Marci