17
  • Xtranz
    Egyetértek a haladással ,csak azt sajnálom valóban hogy ezeket a procikat semmi nem használja ki(oprendszer ,programok stb)bár A Gothic3-al már igencsak lehet tesztelni az ujabb vasakat is :)
    A kis stabil A64 3000 gépem is megkapta a napokban a "csak letöltésre használom titulust". És jobban belegondolva egy átlag user mint én ki sem használtam...
  • wfefe
    Én simán meghajtom neked pl. setivel, nekem most itt bent core2 van 6600-as és simán üti 100%-on éjjel-nappal.
  • dez
    Azt mondod, igen nehéz 100%-ra terhelni egy procit, akár egy kétmagosat is? És hogy nem fogyaszt sokkal többet, mint az X2 vagy a Core 2 Duo? (Még szerencse, hogy nem annyit, hogy 2 Prescott.)
  • RedStorm
    Már megint eszement idióta baromságokat beszélsz. Kurvára nem pörög fel, igen csak nehéz meghajtani. Ez a proi igen csak jó választás volt, kár érte de úgy is jön jobb és szebbés stb....
    Azt sem értem ,hogy valaki minek írogat ide ha vallási kérdést csinál az egészből.
  • arty
    ha a fogyasztása emberibb lett volna, azt mondanám kár érte ...
  • prefix
    Nekem is volt ilyen, bár márciusban vettem..3,4ghz-et vitte simánés nem is volt vészesen hangos, jó kis proci volt ez kis pénzű ám dualcor-ra vágyoknak..én azóta már laptopra váltottam..
  • NEXUS6
    Valami ilyesmi penyó van az irodai gépemben is.
    A multkor beállítottam valami 3d akvárium szkrínszévert, amikor csak bekapcsolt a gépem átment hajszárító üzemmódba, még a kólám is szinte felforrt ami ott állt mellette és pont rá ment a forró levegő.

Az otthoni gépemmel ilyen élményeim nincsenek, abban AMD van;)
  • Dark Angel 666
    AMD forever
  • Black Ice
    Én már nem bírom ezt az új felületet. Le vagyok betegedve tőle.
    Minden na ezt kell látnom..
  • BiG G
    rest in peace
  • Inquisitor
    Nem kell szomorkodni, jön helyette az E6200 és az E4xxx sorozat ...
  • Zsoltika 007
    Nekem is ez van. Gyári ventijével 3.6-on megy simán. És nagyon meg vagyok vele elégedve. Eddig még semmi sem tudta megakasztani.
  • CUCLI
    vízhűtéssel nálam 3.8ig bírta :D
  • Yfel
    Nekem is 805-os proci van a gepben. Kar erte, nagyon fel lehet huzni. Leghutessel 3.6GHz-ig megy stabilan, vizhutessel 4.2-ig, ha hinni lehet a Tom's Hardware-nek (marpedig hinni lehet nekik :o) ).

Nalam "csak" 3.2GHz-en ketyeg egy csendes Zalman hutovel problema nelkul.

Y
  • roliika
    Végrevégre kevesebbet fog enni a gép mint a mikrosütő. :)
  • CUCLI
    kár érte. nekemis d805 ketyeg a gépben. 1ik legjobb vétel volt procik közül.
  • bertino
    ámen