ghost
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Van 2 vinyóm, és az egyiken lévõ rendszert szeretném áttenni a másikra, hogy teljesen ugyanaz legyen a 2(ki akarom cserélni a vinyót nagyobbra, de telepítés nélkül), de ha a rendszeret leghostolom, és a másik vinyó partíciójára szeretném rátenni, nem történik semmi! Ezt meg lehet oldani valahogy?
Elõre is köszi!
Van 2 vinyóm, és az egyiken lévõ rendszert szeretném áttenni a másikra, hogy teljesen ugyanaz legyen a 2(ki akarom cserélni a vinyót nagyobbra, de telepítés nélkül), de ha a rendszeret leghostolom, és a másik vinyó partíciójára szeretném rátenni, nem történik semmi! Ezt meg lehet oldani valahogy?
Elõre is köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
köszi a tippet majd munka után kipróbálom
remélem nem lesz sikertelen
köszi
remélem nem lesz sikertelen
köszi
próbálkozz pl File Scavenger nevû progival, azzal lehet vissza tudod kaparni.
"The trees move. Do you not see it?"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bocs ez az elsõ fórumozásom
körbenéztem de ezek szerint nem rendesen
a probléma hogy tükröztem és nem *.gho fájlt csináltam így mindent letörölt a cél partíciómról.
vhogy vissza lehet állítani a fájlokat?
körbenéztem de ezek szerint nem rendesen
a probléma hogy tükröztem és nem *.gho fájlt csináltam így mindent letörölt a cél partíciómról.
vhogy vissza lehet állítani a fájlokat?
van már pár norton ghost topik!
különben én is használom a Ghostot,de nem tudom! ilyet még nem csináltam,hogy rossz partíciót ghostoltam le
különben én is használom a Ghostot,de nem tudom! ilyet még nem csináltam,hogy rossz partíciót ghostoltam le
Szevasztok!
Az a problémám hogy okos módon tükröztem norton ghostal a windowsos partíciómat egy másik partícióra.
Amit a ghost legyalult estleg vissza lehet e hozni vmilyen programmal vagy teljesen reménytelen a dolog?
Az esetleg számít hogy a win partícióm 5GB a másik viszont 70GB volt?
elõre is köszi
Az a problémám hogy okos módon tükröztem norton ghostal a windowsos partíciómat egy másik partícióra.
Amit a ghost legyalult estleg vissza lehet e hozni vmilyen programmal vagy teljesen reménytelen a dolog?
Az esetleg számít hogy a win partícióm 5GB a másik viszont 70GB volt?
elõre is köszi