117
és a együttest az mp3ról !
-
SeLFisCH #28 nem :) házi movie alól van :DAS:D:AS:D.asd:AS:D:AS: -
Hydroceph #27 jahh, de türelmetlen vagyok :P
szrk; sok az a 20-30 mp is ám :P -
SeLFisCH #26 Általában egy mp3 4-5-6 MB . Az 512 es nettel is megvan 2-3 perc alatt max. ! -
LeePí17 #25 véletlenül nem CS 1.6 / S videó alól van??
[csak a papa roach miatt] -
SeLFisCH #24 rendbne. Holnap lesz időm , abnnerbe beírogatom számokat. Szóval együttes vagy dalcím. Ha a kitaláló nem rak 12 órán belül , szabad a pálya -
#23 azt nem értem akiknek nem tetszik egyes topik akkor miért szól be? már rég vége a hsz számláló rendszernek -
Hydroceph #22 Jah meg vmi gyorsabb modszer sem ártana =/ mint mindig leszedni... -
Hydroceph #21 :D
+fav -
#20 jó topik de lehet egyszerűsíteni kéne hogyha nagyon nem megy, mondjuk együttesig, aztán új ember jöhetne :) -
SeLFisCH #19 te mindnekit lehurrogsz. Minden új topikot leszólsz , viccek topikban is politika, aztán akkor te vagy az istencsászár és bannoltatni akarsz stb... Arcodból vegyél vissza , szerintem senki nem szorított puskát a fejedhez , hogy ide írj ... Bye -
#18 Szerintem ez már annyira felesleges.. -
#17 ilyen topic, háááát.... -
SeLFisCH #16 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még akinek gyors nete van , és szereti SP-t vagy csak simán SPt szereti ebben segíthetne. Innen az 1008. részt érdemes megnézni. Tele van ponokkal , World of Warcraft kockákról szól , eszméletlen jó :D A 11:13kor kezdődik egy szám és Tart 12:56ig. Live to win lehet a címe , de nincs ötletem. Aki letölti és megnézi a részt , garanált röhögés ( igaz , csak angol ) és szám címe is jó lenne -
#15 -.- -
#14 nekem favban van ^^ -
SeLFisCH #13 nekem is zaz ismerős. na +fav , és várjuk -
#12 biztos Pirates,mert van egy Tiesto remix belőle
mind1 -
SeLFisCH #11 na tehetsz akkor :) Elsőben én sem vagyok már biztos, talán AArmageddon vagy Pirates of the Carribaens -
#10 1. sztem is vmi karib tenger kalózai, de első OST-on nincs ez fenn
2. Papa Roach - Blood Brothers
3. Linkin Park - By Myself
-
#9 na ennek a megfejtésére kiváncsi leszek -
SeLFisCH #8 és mindenki +fav köcc -
SeLFisCH #7 na félig megvan igen. 3.Linkin Park - By Myself
#6:Igen filmzene :) -
#6 az első a karib tenger kalózai 2 ha minden igaz, a második ismerős, harmadikat nem tudom -
#5 A harmadikat tudom :D a többiről 5letem sincs :D -
#4 A 3.Része Linkin Park a többit nem ismerem:)
szerk.: az első valami filmzene asszem de nem ugrik be a címe. -
#3 5letem sincs :D de valószínűleg vmi katonás akciófilm zenéje lehet :) -
SeLFisCH #2 Annyit segítek , 3 szám van benne -
SeLFisCH #1 [center] Na mivel elég sok dal van , amit meghallunk és naygon tetszik , de nem tudjuk eygszerűen ki adja elő. Ezért próbálunk segíteni. Vagyis a szabály: Feltöltök egy mp3 számot , és az első helyes megfejtő ( együttes-dalcím) teheti a következőt. Az mp3 maximális mérete 10 MB
Első