16
A Los Angeles-i underground hip-hop banda
-
#16 Jah, nem igazán népszerű az underground hip-hop. Jaja nekem még bejövősek Lupe Fiasco-val és Apathy-val közös számaik is. -
#15 Erre is jó régen jártak! Nekem nagyon tetszik a zenéjük. A Nine Thou-val lopták be magukat a szívembe, de a többi számuk is jó! -
#14 pedig nagyon úgy túnik:(
nem sokan ismerik őket -
#13 ne h ki haljon a topic :) -
#12 Vmi vélemény a bandáról? -
ZsirosKenyer #11 jót raknak az biztos ^^ -
#10 jó számai vannak csak ajánlani tom ;) -
#9 hyhy -
K4LO2 #8 Hali mindenkinek :)
-
#7 Pedig közreműködnek a Rising Tied albumon a 'Remember the name'-ben, A 'Right now'-ban, a 'Feel like home'-ban, A 'Back home'-ban, a 'Believe me'-ben és a 'Red to black'-ben.
A We mayor mixtape-en 'Bloc party'-ban, az 'S.O.E.M'-ben, a 'Get it'-ben, a 'Respect for grandma'-ban, az 'All night'-ban és a 'Cover and duck'-ban. -
#6 egyébként nekem csak a nine thou (superstar remix) számuk tetszik (NFS most wanted zenéje) -
#5 xD akkor most fogsz :D -
#4 juuj a nővérem imádja ezket
de én más fele vonzódok :P -
SeLFisCH #3 fort minort hallgatok , de sosem láttam h feat styles of beyond -
#2 szép hoszzu ;-) -
A Styles of Beyond (S.O.B) egy Los Angelesben alakult csapat. A banda négy tagot számlál. Tagjai: Ryan Maginn (Ryu), Takbir Bashir (Tak), Raisin Fisher (DJ Cheapshot), és a producer Vin Skully.
Albumjaik:
1998 -- 2000 Fold
1999 -- 2000 Fold (Újra kiadva)
2002 -- Terraform (soha nem adták ki)
2003 -- Megadef
2004 -- DJ Cheapshot Presents... Megadudical
2005 -- Fort Minor - Fort Minor: We Major (mint közreműködő)
2005 -- Fort Minor - The Rising Tied (mint közreműködő)
2006 -- Demigodz - Demigodzilla (mint közreműködő)
2006 -- A még egyelőre névtelen album
A kiadójuk a Mike Shinoda (Linkin Park, Fort Minor) által alakított Machine Shop Recordings, ami rajtuk kívül olyan hip-hip elődókat karolt fel, mint a Apathy, Celph Titled, és a 7L & Esoteric.
Az emberek leginkább az NFS Most Wanted-ban is benne lévő 'Shapeshifter' című számukról ismerhetik őket, és a Fort Minor két albumáról.
Én személy szerint szeretem a zenéjüket, hiszen nem a szokásos gangsta rap, ami csak a fagyverekről, a csajokról, a drogokról és az autókról szól, hanem a számaik nagy részének tényleg van mondanivalója.
A myspace oldaluk