10
Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll
-
#10 Official -
#9 A Phantasmagoriát, mint novellát (azt hiszem) maga Carroll írta. -
Unreal1942 #8 Volt annó egy ilyen pc játék :) valami 7 cd-n asszem :) mászkálósfeladatmegoldósfélelmetes filmbetétekkel. Akkoriban nagyon jó volt.
Ha másért nem is ennek emlékére majd megnézem a filmet. -
#7 Jah jó. :D -
-
#5 Ezt a posztot én írtam, fordítottam, már amennyire sikerült. :)
Wikipedia amúgy. -
#4 A cikk honnan van? -
LeePí17 #3 na arra kíváncsi vagyok.
Manson mint "filmsztár"...
maga a megjelenése is horrorisztikuss :D
de még jó is sülhet ki belőle :) -
#2 Kiváncsian várom. :D -
#1 A Phantasmagoria egy Marilyn Manson által rendezett film, mely jövőre kerül a mozikba.
A forgatókönyv 2005 decemberében már kész volt, forgatást 2006 januárjában kezdték, Írországban (a másik helyszín a portugál Sintra). Egy sajtótájékoztatón, melyen Manson (Lewis Carroll) és Lily Cole (Alice) vett részt, bemutatásra került egy 5 perces előzetes amit a közel 60 újságírónak vetítettek le.
Viktóriánus Anglia.
Az író egy elszigetelt kastélyban találja magát álmatlan éjszakáktól gyötörve. Állandóan egy lány jár az eszében, akit Alice-nek hívnak. Lassan a saját világának főszereplőjévé válik......
"Most már az összes rémálmom ismer."
Eredetileg úgy tervezeték, hogy MM weboldaláról lesz közvetlenül elérhető, de ennek ellenére valószínűleg a nagyközönség elé kerül 2007 közepén. Természetesen készül hozzá OST is, melyen a film és pár, eddig ki nem adott MM szám fog szerepelni, amik "nem fértek fel máshová". Manson állítása szerint egész különleges kameraállással készül a film. Manson célja újradefiniálni a horrort. Szeretné visszaidézni filmjével Polañski and Hitchcock műveinek hangulatát. Valljuk be, ez merész kijelentés és nagy vállalkozás. Hogy mi sül ki belőle? Jövőre kiderül...
"The sleep of reason produces monsters."