27
szavazzuk vissza a régit
-
Borg #27 Van már a dizjánról szóló topik. -
dashed_ #26 ez nem errol szol szntem -
#25 időnként meg kell újulni és szerintem ez sokkal jobba néz ki.. és kicsit gyorsabbank is tűnik a letöltés..
-
#24 Az igaz hogy minden oldalnak egy ido utan kell egy uj look csak az a baj hogy a uzereket kell itt kielgiteni. Ha a uzer nem boldog.... -
#23 Cirka 90 perce ülök előtte és egyenlőre nincs problémám!! -
dashed_ #22 jo lenne ha lehetne hasznalni a regi feluletet..
ez a vilagos hatteres eleg idegesito. ha lehetne valasztani a hatter szinet, mar azis jo lenne -
#21 nektek semmi se jó... -
mod #20 Vissza fogjátok még sírni ezt az új dizájnat. :-|| -
#19 Most kapcsoltam be a gépet és följövök az sg-re mint mindig azthittem rossz címet írtam be :D Nézem valami nem stimmel a külcsinel,hát szerény véleményemben nekem a régi egyszerű stilus jobban tetszett -
#18 Aki ellenzi a régit, az szíveskedjék a monitor előtt maradni kb. 10 percet és megtapasztalja, hogy minden összefolyik a szeme előtt. Abban én is osztom a véleményt, hogy igény szerint állítható legyen a felület.
Elvégre ez egy minimun elvárás. -
#17 Nimeg a Logom sem passzol ma' uffffff.... -
#16 Jah a torzs uzereknek megadhatnak az opciot hogy a regit hasznaljak.
-
#15 Nem dehogy... csak naon sok ember nem szereti a valtozast ez meg RADIKALIS. -
#14 Én is!
A régieket legalább ezzel lehetne jutalmazni kitartásukért.
Az új elég idegesítő persze majd megszokom, de akkor is az előző letisztultabb volt itt soka a csicsa.
A windows stílusnál is ez a különbség a régi hasznosabb és letisztultabb az XP-nél itt is ez a helyzet.
-
#13 Nekem tetszik akkor most én a "FAX" kategória vagyok?? -
#12 Asszem ide sokan irni fognak... -
#11 A reginel jobbat nem lehet csinalni.Szamomra etalon volt az a design. -
#10 Nos ez nem megoldas. Az ember azert jar ide hogy jol erezze magat. Faxnak sem kell uj design... a regi a legjobb az osszes kozul ami magyaroszagon van. Ez most ugynezki hogy Rainbow Six theme :DDD
Nem mondom hogy SZAR de nem ide valo! Vissza a regit! -
#9 A régi felület sokkal informatívabb volt. Többminden volt az oldalon. Egyszerűbb volt átlátni. ilyen design elemeket meg már láthattunk más portál oldalakon. Egyáltalán nem eredeti.
Azt szerettem a régi felületbe hogy minden sallang és design mentes volt.. Erősen információ orientált felépítése volt az oldalnak. -
#8 Sephi otlete lesz a legjobb! -
#7 Jo ez csak meg kell szokni . Amugy mi lenne ha állitani lehetne skint? Mindenki azt használná amelyik tetszik -
#6 Vagy akinek nemtetszik,menjen mashova? Sztem ezt fogjak mondani:( -
#5 Ez nem rossz 5let! Ezt még én is támogatnám márcsak a felhasznállók izlésmegoszlása miatt is (és akkor nem nyílnának felesleges topicok)! -
#4 Sztem ez egy tényleg zárható topic! LOL -
#3 Tamogatom... de ugysem mi dontunk :D
Vagy max csinaljak meg hogy a regit hasznalhassa az aki akarja es az ujjaknak egybol ezt adgya ... -
#2 Gusztustalan lett:(
A regit nagyon szerettem!
Vissza a regit sztem is:) -
#1 10 perc után lüktet az agyam, szétmegy a szemem ettől a színösszeállítástól