171
-
#91 Nem rossz mi?:) bár... kicsit nagy lett a battlefield felirat... -
#90 először valami Joe nevezetű kemper, de aztán csalás miatt törölték az összes hozzászólást így ahogy most nézem 50%-ban én lettem!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#89 Fini -
Első vázlatom az új forum bannerra!!!:DDDDDDDD
[apro](ismételten csak poén szinten csináltam) -
#87 LOL.... most akkor ki is lett a 100K boldog tulajdonosa??? -
#86 ThX!
Az én galériámban van.
A warezos rész pedig a képfeltöltéseknél...
bf2 csajok -
Borg #85 A galériás képek elérése változott, csak módosítani kell a kép linkjét az újra.
Ha megmondjátok kinek a galériájában van, ki tudom javítani. -
n003 #84 ne forgasd a szemed mee elszédűlök :)) -
#83 Jó reggelt -
#82 igazad van... -
#81 az enyém is meg van -
#80 jatélleg -
#79 még nem hagyták jóvá a hsz-edet -
#78 nézz majd át a bbhu fehérjék rovatába -
#77 stippi-stop a 77 két egyforma szám -
haxoror #76 sry a 75-öt mindenképpen el kellet vinnem -
haxoror #75 75 TÉK! -
haxoror #74 blabla -
haxoror #73 Nem jön be a kép a csajokkal!!!!!!!!!
Valaki azonnal intézkedjen!!!!!!!!
MOST!!!!!
-
#72 mi ez a szar az sg helyén -
#71 grat! -
Steve79 #70 HI All!
Horda vs =25th=
2006.10.08-án 25th Mechanized Infantry Brigade Clan ellen játszottunk HunCup 16 conquest meccset. Tisztában voltunk az ellenfelünk képességével, mégis nagy nehézség árán sikerült csak legyőzni ellenfelünket.
Néhány említésre méltó elem: Hazai mapon sikerült ráerőltetni a 25th srácokra a taktikánkat mind a két oldalon, bár be kell vallani hogy nem adták könnyen magukat, keményen harcoltak. Az első kör kicsit nehezen indult, de miután sikerült a helikopterüket kiiktatni utána nem volt gond. (Itt még érdemes Bari aktivitását kiemelni, aki a rá bízott feladatot tökéletesen teljesítette, oly annyira hogy a saját tankunkat is kiiktatta egyszer REFLEX-ből, lol volt :D ) USMC oldalon sokkal jobban sikerült megvalósítani a megálmodott stratégia lépéseket, így gyorsan szétszedtük ellenfelünket és pörgettük őket. (A végén egy emberük sikeresen eljutott az USMC főbézre, és ellopta a tankot, vesztére mindenki visszaszületette a zászlóhoz és megadtuk AT-kal a kegyelemdöfést.)
Masthuur városában, kicsit hozzászoktunk hogy nem sűrűn találkoztunk eddig (infantry rulez) tankkal és apcvel az utcákon, ez meg is látszott a teljesítményünkön. USMC oldalon sikerült 3 pontot megfogni és kör végéig sikerült is megtartani. MEC oldalon nem sikerült a taktikánkat kivitelezni, így ott ádáz öldöklések mentek. Látszott hogy a 25th srácok jól felkészültek Masthuurból, Gratulálok nekik is és a csapatnak is a győzelemért.
Daqing Oilfields , Horda választott map
104 - 0 China/Horda
153 - 0 USMC/ Horda
Masthuur City, =25th= választott map
81- 1 / USMC/ Horda
79 - 65 MEC/Horda
Összesítve 417 - 66 a Horda javára!
A Horda legyen veletek! -
#69 dzsótata gyere msn pls -
#68 nagyon buzis ez a szín, de a köcsög-körhöz végülis illik -
#67 jaigen, majd mindenki állíccsa be szépen, hogy milyen színű fejlécet akar használni, mer pötyikét macerás átállítani a logó hátterét, szal csak egyszer fogom megcsinálni :)
(noobnak már jóllátom, hogy megvan a végleges? :D) -
#66 "Témaindító: atomboy"
fennt a legördülő menü mellett, ittkéne a házigizdaságnak megjelenni, szalmég nem a főmaki a leggizdább, de majd nemsoká :) -
#65 inkább éhes, megyek is valami reggelijér, mielőtt janek felbaxxa a savamat
(télleg paranojijás vagyok ) -
n003 #64 wázze mákosbejglee ...
deszokatlan eza új sg -
n003 #63 paranoiás vagyol-e?? :DD -
Deqwator #62 1enlőre csak a meleg teát találtam meg és remélem nem lesz kegyetlen az orvos és itthon leszek 1hétig -
#61 a 2142-ről szóló véleményem olvasható a megfelelő totyikban -
#60 janek?... -
#59 nah jóreggelt ,elmegyek tivornyázni ,erre lenyomjátok a 100K-t és leléptek egy uj helyre??? SZemetek!:D
Ráadásul uj a design, ez is ,miattunk van?
Nemsokára lesz időm és csinnyákolok bannertot -
n003 #58 miva Deqi? reggel van mán iszol?? :DDDD -
Deqwator #57 hmm... -
#56 Szépjóreggelt minden kedves BF2-es társamnak :D -
n003 #55 gyógyreggelt :))
segíccsünk?? :DDD -
#54 enyém lesz a 100-as -
Platypus16 #53 Boroskólás jóreggelt (TM) minden szemét tékernek:) -
#52 Én szerintem automatikusan megkapta. Az új SG-n nem látszik a házigazda neve...