Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#worship><#law>grat!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HI All!

Horda vs =25th=

2006.10.08-án 25th Mechanized Infantry Brigade Clan ellen játszottunk HunCup 16 conquest meccset. Tisztában voltunk az ellenfelünk képességével, mégis nagy nehézség árán sikerült csak legyõzni ellenfelünket.

Néhány említésre méltó elem: Hazai mapon sikerült ráerõltetni a 25th srácokra a taktikánkat mind a két oldalon, bár be kell vallani hogy nem adták könnyen magukat, keményen harcoltak. Az elsõ kör kicsit nehezen indult, de miután sikerült a helikopterüket kiiktatni utána nem volt gond. (Itt még érdemes Bari aktivitását kiemelni, aki a rá bízott feladatot tökéletesen teljesítette, oly annyira hogy a saját tankunkat is kiiktatta egyszer REFLEX-bõl, lol volt 😄 ) USMC oldalon sokkal jobban sikerült megvalósítani a megálmodott stratégia lépéseket, így gyorsan szétszedtük ellenfelünket és pörgettük õket. (A végén egy emberük sikeresen eljutott az USMC fõbézre, és ellopta a tankot, vesztére mindenki visszaszületette a zászlóhoz és megadtuk AT-kal a kegyelemdöfést.)
Masthuur városában, kicsit hozzászoktunk hogy nem sûrûn találkoztunk eddig (infantry rulez) tankkal és apcvel az utcákon, ez meg is látszott a teljesítményünkön. USMC oldalon sikerült 3 pontot megfogni és kör végéig sikerült is megtartani. MEC oldalon nem sikerült a taktikánkat kivitelezni, így ott ádáz öldöklések mentek. Látszott hogy a 25th srácok jól felkészültek Masthuurból, Gratulálok nekik is és a csapatnak is a gyõzelemért.

Daqing Oilfields , Horda választott map

104 - 0 China/Horda
153 - 0 USMC/ Horda

Masthuur City, =25th= választott map

81- 1 / USMC/ Horda
79 - 65 MEC/Horda

Összesítve 417 - 66 a Horda javára!

A Horda legyen veletek!

[Bf2 80e hsz téker]

erdos
dzsótata gyere msn pls

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
nagyon buzis ez a szín<#miaz>, de a köcsög-körhöz végülis illik<#hehe>

joebacsi
jaigen, majd mindenki állíccsa be szépen, hogy milyen színû fejlécet akar használni, mer pötyikét macerás átállítani a logó hátterét, szal csak egyszer fogom megcsinálni 😊
(noobnak már jóllátom, hogy megvan a végleges? 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
"Témaindító: atomboy"
fennt a legördülõ menü mellett, ittkéne a házigizdaságnak megjelenni, szalmég nem a fõmaki a leggizdább, de majd nemsoká 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
inkább éhes, megyek is valami reggelijér, mielõtt janek felbaxxa a savamat<#wow3>

(télleg paranojijás vagyok <#sniffles>)

wázze mákosbejglee ...

deszokatlan eza új sg<#whatever>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

paranoiás vagyol-e?? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

1enlõre csak a meleg teát találtam meg és remélem nem lesz kegyetlen az orvos és itthon leszek 1hétig<#hehe>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

koschwarz
a 2142-rõl szóló véleményem olvasható a megfelelõ totyikban<#miaz>

koschwarz
janek?...<#whatever>

Kovács legény
nah jóreggelt ,elmegyek tivornyázni ,erre lenyomjátok a 100K-t és leléptek egy uj helyre??? SZemetek!😄
Ráadásul uj a design, ez is ,miattunk van?<#confused>
Nemsokára lesz idõm és csinnyákolok bannertot

www.czekoart.hu

miva Deqi? reggel van mán iszol?? 😄DDD

hmm...<#integet2><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Hocsika
Szépjóreggelt minden kedves BF2-es társamnak 😄

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

gyógyreggelt 😊)

segíccsünk?? 😄DD

koschwarz
enyém lesz a 100-as<#zavart1>

Boroskólás jóreggelt (TM) minden szemét tékernek😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Crem
Én szerintem automatikusan megkapta. Az új SG-n nem látszik a házigazda neve...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Szvsz ha megkérnénk a modikat, biztos adnak házigizda jogot Ráning Fõmakinak, nem köne kivárni az 500-at, mert a másikba bizónyitott az aktivitás.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
na szevasztok szemét 100k rablók 😄
Te dzsó, kicsit erõs ez a tüdõszín nem? <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Crem
Na igen...

akartam kérni, hogy az új kezdéshez egy teljesen új bannert is kéne gyártani .

Szal' szerintem Running se fogja kifogásolni. Jöhetne minden jelentkezõtõl pár koncepció!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Jóreggelet emberek!😄

100.000 hozzászólás tiszteletére megkaptuk az új SG design-t!

Személy szerint nekem tetszik. Igaz kicsit olyan érzésem van, mintha Pamela Andersont lecseréltem volna Angelina Jolie-ra!<#szeret><#szeret><#nevetes2>

Ui: fiatalkoruak úgy sem értik meg Pamela elõnyeit!😉

DummyBoy
Jóreggelt all ... Grat a 100k-hoz kemperek 😊

Nekem teccik ez a szín .. jobban beleolvad az ótlúkomba, és nem lássajafõnök ha olvasgatok ...

Bár mondjuk Dzsó az kilóg egy "picit" ... talmán mert olyan "más" <#hehe>

(Na meg a logó is feltûnik a munkatársaimnak 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Yan

&#165; xfire: kistekila

Yan
muszáj neked pont ilyen trendi rózsaszin lenni? 😊

&#165; xfire: kistekila

Most mi a p...csáért nem tölti be a képeket ??
JCSR ODIN
A kinézet furi , viszont az jó, ha ráklikkelsz a "válasz xy üzenetére", akkor azt berakja kicsibe. Kényelmesebb <#worship>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

joebacsi
váháá...montam én, hogy KKK for vörd dominésön! 😄
ez a langyibangyi esgé még csak a kezdet!!444

(megj.: sztem nemkicsit förtelmes, de ismerve st-t ez lesz, oszt ezt kell szeretni, szal minden ellenállás hasztalan 😊)

mNzJean
Hát a régi kinézete nekem is jobban bejött, ez sem rossz csak túl sok a fehér szín és zavarja a szemem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Csak próba:

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Igazad van. Gerzson #35 irása is pont illen

TS Zolly
Igazad van. Gerzson #35 irása is pont illen

TS Zolly
Langyis???

Beers
Most, hogy mondod 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Olyan kis pihe puha melegiti a szivecskédett, már érzed?😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Hát nem is tudom mit mondjak <#confused>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Néd mán! De izé! Uj tyopik, uj dizájn. 😄

atomboy
Kicsit bugos meg a forum, nehany hozzaszolas linknek tunik ahhoj alairasaban levo link utan. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Rusid
Nem lehet visszalökni a régi dizájnt? Vagy nem választható a dolog 😞.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ahhoj
mi a fakk tortent itt? gondolok most arra hogy ennek a hsz-nek a sorszama valahol30 es 40 kozott lesz

bakvarnyu
de csúna minden, a régi jobb vót<#vigyor1>

uHs Gerzson
100K bf2 forumban és ezt kapjuk bonuszként? hmmm valaki szeret 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

atomboy
Ahh, csak dijanzvaltas. Mar azt hittem, bant kaptam.

kiakad a számláló😄😄
már 100k-nál is mindent irt össze-vissza😊

Team GIGABYTE

uHs Gerzson
Éljen a bf 😄DD

ja ezt énsem értem O_o

REAL MADRID

akyyy
amúg ymiért kell bezárni a 100k feletti topikokat? miért lassítana?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

atomboy
Koszonjuk. 😊

Ki legyen a hazigazda?