16
Roncsderbik / autós mutatványok
-
#16 6 év kuss után:
jön valaki aug 3-4-5 Hatvanba? lesz roncsderbi :) -
#15 Már mióta ki akarok menni rá csak mindig lekésem... -
MrTressy #14 Flatout live?:)) jó a graf -
#13 igen olvastam hogy augusztus 5.-én és 6.-án volt
hát arról sikeresen lekéstem -
#12 Veresegyházán is van minden évben, az idein voltam is kinn. Rohadtjó volt, pláne a trabi kategória. Nagyon zúztak benne :) -
Derapo #11 Ha jól emlékszem,roncsderby europa kupa minden évben Van Hatvanban.Ha nemis eur kupa de roncsderby az mindig van. -
#10 bezony -
#9 ilyen kéne tv-be, nem fostos f1, meg gt racsing:S -
#8 az ám -
#7 flatout feeling :D -
#6 kb., voltak olyan fura verdák, mint amilyeneket Monster Garageban csináltak :p -
F1re #5 EZ A SOROZAT GECI JO LEHET sry caps amugy ez is sztem ojan hogy ok teszik ossze a kocsit ahogy lattam -
-
#3 hát azért nem anyi az :D arra rápakolni egy olyan gumit... -
#2 monster truckos az, mikor jipre jó nagy kerekeket, oszt átmegy néhány roncskocsin, emberek hűháznak, oszt cső..... volt szerencsém lenni egy ilyenen:) monjduk faca;) -
#1 Magyarországon is szoktak néha bemutatót tartani, egy kis társaság, autós mutatványokat csinálnak, egyszer voltam is, két keréken kanyarodtak, tűzkarika, stb...
láttam monster truckos plakátot is a nyáron, arra kíváncsi lennék hogy az milyen lehet...
De akármilyen film is érdekelne ebben a témában, találtam egy "Carpocalypse - Civil War" nevű agresszív amerikai TV sorozatot [promo] és nem tűnt rossznak, nem tud valaki erről még valamit?
Ilyen baromságok vannak benne mint pl. lakókocsival, iskolabusszal versenyezni stb... nemrég a fókuszban vagy aktívban láttam hogy magyarországon is rendeztek ilyen lakókocsi-derbit. Látta valaki?
Valaki ismer még ehhez hasonló rendezvényt, tv sorozatot, filmet?