24
van esély rá? :/
-
djarpesz #24 A Sharp 550SH is olvassa alapból :p
-
#23 mindenkinek: elnézést kérek, ha valakinek nem válaszolok és udvariatlanul még az emailokat is hanyagolom, nem egyszerű taplóságból teszem, hanem épp munkahelyet váltok és igencsak kevés időm jut a kedvenc topic-om látogatására (az emailjaimat is csak mobilról vadászom, így érthető, ha nem válaszolok (azonnal) --- köszönöm a küldött fájlokat is!)
-=ZR=- -
#22 Sziasztok! www.seria.hu Sonyericssonhoz van itt sok-sok jó dolog... -
#21 esetleg tud vki (nem feltétlenül) jó könyvek lelőhelyeit a MEK-en kívül? Mondjuk Stephen King txt-ben? Rég olvastam a könyveit..!?
Legutóbb a "Da Vinci kód"-ot szedtem le webről, de megvan vmerre a "Vak órásmester" (vagy az "Önző gén"? már nemtom) is.
-=ZR=- -
#20 Az enyém (Siemens C65) is alapból nyitja a legtöbbet, némely kódolásút nem nyit, de van vagy 5 progi amivel azokat is meg tudom nyitni... -
#19 oks, ezt is ki fogom próbálni! köszi!
-=ZR=- -
#18 rendben, megköszönöm a fájlt, az emailcímem megy privátban!
-=ZR=- -
Puntigamer #17 van egy notepad nevű progi, 3650-re meg is van nekem, csak más kódolásban kell elmenteni, a fájlt, de az korrekt méretben mutatja, asszem 10 sor fér ki vele egyszerre...
ha kell elküldöm -
#16 Tedd fel a ProfiMail progit az felteszi a Profi explorert is. Ha ezzel nyitod meg a txt-t akkor az elég pici betűvel nyomja ki. -
#15 én egy n3650-el vagyok megáldva és nagy barátságban, de olyat tud-e valaki, hogy a telefon alapból "eléggé nagy" betűméretét kissé kisebbre állítani és úgy olvasni txt-t? pl.: 3x5 pixel vagy 5x5 pixel (ha csak nagybetű és számok az sem gond)
esetleg az említett *.sis alkalmazások tudnak-e olyat, hogy teljes képernyőn, kis betűmérettel és elfektetett képernyő módban olvasni txt-t???
Más, de hasonló:
olyan program pc-re, ami doc-ból csinál txt-t, a benne levő ábrákból azonnal gif-et (vagy kisebb tárhelyet foglaló jpeg-et) és átgyúrja (x)html-be az egészet? ahonnan már a böngésző is tudja olvasni (mert html-t szinte minden kis hordozható vacak tud, de szövegfájlokat sokkal kevesebb)
ez utóbbit lehet, hogy a Word is tudja, de kérdés, mennyire cseszi el a dolgot és mennyire szereti a Nokia böngészője az eredményt.
-=ZR=- -
Shadow_THH #14 symbianos mobilok alapból tudják olvasni -
#13 Te csak azt hiszed hogy nincs iso mobilra. Simbyan-re van vmi. cucc amivel .iso-t lehet betolteni. Hasonló mint a Daemon tools. Szórakoztam vele 1 kicsit, de meguntam :D (N6600) -
waracsk #12 ezt kipróbáltam, működik, köszi :) örök hálám ! -
KaBuTo666 #11 jah,de a jpg sem szövegfájl,hanem képfájl ^^
még ISO fájl nincs mobilra de majd lesz
-
#10 van ám, csak a .txt nem képfájl, hanem szövegfájl -
KaBuTo666 #9 .txt ?
king... van már ám .jpg is ! :_D -
#8 Nokia 3220?
#4: A linken nem találtam eggyértelmű letöltési helyet,mivel se magyar,se angol
vmit letöltöttem a flopira kattintva,de az se müködött -
Dodo55 #7 Nokia 3230 is :) -
#6 SE K750i is -
TomBond #5 A SE W810i alapból tudja! -
#4 Én java alapú olvasóproginak a tequilacatot javasolnám
http://tequilacat.nm.ru/dev/br/download/index.html
Minden egyes txt fileodnak meg kell csinálni a könvy formáját. De ha egyszer jól beállítod, és azt a beállítást elmented, akko nem lesz gond :) Neked a beállításon, és a telóramásoláson kívül nincs más dolgod :) -
#3 http://nokiaprogramok.hu/downloads/mobil/nokia/S60/Symbian%20alkalmazasok/Egyeb/airpediareader.sis -
#2 Ezer féle van Symbian alá.
Qword, quick office stb. -
waracsk #1 nem tud véletlenül valaki egy olyan programot amivel sima szövegfájlokat (.txt) lehetne mobilon olvasni? java vagy bárhogy.. próbáltam már utánakeresni de nem nagyon találtam semmit :(